Mesajul PSD în ziua modificării Codurilor penale: ‘Am făcut MULTE lucruri bune pentru români’

Partidul Social Democrat a făcut, în ultimii ani, progrese uriașe în îndeplinirea măsurilor asumate prin programul de guvernare, a precizat PSD într-o postare pusă pe Facebook în aceeaşi zi în care, în Camera Deputaţilor, au fost votate modificările Codului Penal şi al Codului de Procedura Penală.

„Partidul Social Democrat a demonstrat că poate elabora un program de guvernare coerent și sustenabil și a făcut în ultimii ani progrese uriașe în îndeplinirea măsurilor asumate”, se arată în postarea Partidului.

În continuare, PSD l-a lăudat pe Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

„Inspirați de un lider patriot, capabil să unească oamenii implicați în construcția țării, am făcut multe lucruri bune pentru români”, mai spune postarea.

În încheiere, Partidul admite că practic nu exista domeniu din viața socială sau economică a țării.

„Și nu ne vom opri aici! Nu există domeniu din viața socială sau economică a țării care să nu fie prins în programul de guvernare și pentru care PSD să nu fi făcut ceva bun. Muncim, împreună, pentru respectul pe care România îl merită!”, a completat Partidul în postare.

Președintele PSD, Liviu Dragnea

Partidul Social Democrat a demonstrat că poate elabora un program de guvernare coerent și sustenabil și a făcut în ultimii ani progrese uriașe în îndeplinirea măsurilor asumate. Inspirați de un lider patriot, capabil să unească oamenii implicați în construcția țării, am făcut multe lucruri bune pentru români. Și nu ne vom opri aici! Nu există domeniu din viața socială sau economică a țării care să nu fie prins în programul de guvernare și pentru care PSD să nu fi făcut ceva bun. Muncim, împreună, pentru respectul pe care România îl merită!

Publicată de Partidul Social Democrat pe Miercuri, 24 aprilie 2019

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/eveniment/mesajul-psd-in-ziua-modificarii-codurilor-penale-am-facut-multe-lucruri-bune-pentru-romani-273434.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.