Ministerul Comunicațiilor, anunț despre scumpirea abonamentelor telefonice. Cum sunt afectați românii

Problema scumpirii abonamentelor telefonice continuă să reprezinte un subiect de interes pentru Guvernul României. Nemulțumit de decizia companiilor de telefonie mobilă, care și-au notificat deja abonații cu privire la majorarea tarifelor, ministrul Comunicațiilor a luat atitudine.

Ce spune Ministrul Comunicațiilor despre scumpirea abonamentelor telefonice

În acest sens, Alexandru Petrescu spune că eliminarea practicilor incorecte față de români va rămâne principala preocupare a ministerului pe care îl conduce.

Anunțul său vine după ce, în urmă cu două săptămâni, oficialul se declarase revoltat de creșterile de prețuri înregistrate în ultima perioadă, în special în domeniul comunicațiilor.

Acum 3 săptămâni scriam că sunt revoltat de creşterile de preţuri din ultima perioadă înregistrate la nivelul tarifelor în comunicaţii, lansând ipoteza unei scumpiri anticipative practicate de unii operatori, în condiţiile în care OUG114/2018 cu modificările şi completările ulterioare în sectorul telecom nu are un impact de cost imediat asupra operatorilor de telefonie mobilă! , a scris Alexandru Petrescu pe contul personal de Facebook.

Sursa: https://www.fanatik.ro/ministerul-comunicatiilor-anunt-despre-scumpirea-abonamentelor-telefonice-cum-sunt-afectati-romanii-18907057?utm_source=FanatikPushlocalabonamente&utm_campaign=unici&utm_content=FanatikPUSHlocal&utm_medium=push

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.