Miting PSD. Gestul șocant al unui jandarm. Le-a luat apărarea elevilor care au venit la protest

Un jandarm a făcut un gest cel puțin surprinzător în timpul mitingului PSD din Arad. În localitatea Lipova, acolo unde s-au strâns oficialii PSD, a avut loc un protest împotriva partidului la care au participat și câțiva elevi de liceu.

Mai mulți elevi din liceu au protestat în fața Primăriei Lipova din Arad împotriva PSD. Unul dintre jandarmii care se aflau acolo pentru a asigura liniștea a avut un gest cel puțin surprinzător.

Elevii veniți la protestul anti-PSD au fost certați de directorul liceului. Aceștia au fost trecuți absenți pentru că au lipsit de la ore, însă nu li s-au aplicat și alte sancțiuni.

„Trei corigenţe, da? Deci nu este corect ceea ce faceţi!Copiii ăştia au fost scoşi de la şcoală! Sunt în programul şcolar, mă scuzaţi. Ei au fugit de la oră ca sa vină aici? Este o greşeală.”, a spus la acel moment directorul liceului.

Un jandarm care a asistat la această discuție a reacționat.

„Vă rog să purtaţi această discuţie în cadru şcolar, nu în stradă aici. Păi şi îi ameninţaţi?”, a spus acesta. Directorul liceului a replicat „Nu, nu! M-aţi înţeles greşit”, conform Digi24.

Sursa: https://www.capital.ro/miting-psd-gestul-socant-al-unui-jandarm-le-a-luat-apararea-elevilor-care-au-venit-la-protest.html?utm_source=onesignal&utm_medium=onesignal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.