Monstrul din Loch Ness a fost filmat din nou. Imaginile anului vin din Scoţia. Video în articol

Rory Cameron, director Cobbs la Drumnadrochit (Scoția), a fimat cu telefonul mobil ceva straniu aflat în mișcare pe lac. În mod cert, spune el, nu era o barcă.

Martorul de 36 de ani explică:

„Am văzut ceva în apă, dar nu știu ce a fost, dar sigur înainta foarte rapid”. „Am locuit în zonă timp de 20 de ani și conduc în fiecare zi pe A82, dar nu am mai văzut așa ceva”. Cameron a spus: „Am arătat ​​unui număr de persoane și nici ei nu-şi pot explica”.

„Unii oameni au spus că este o barcă, dar nu poate fi aşa ceva sau un jet, deoarece ar fi lăsat apa agitată în spate”. Cameron a dezvăluit că nu era singurul membru al familiei sale care a fost martor la activități ciudate pe suprafața celebrului lac.

„Unchiul meu Willie Cameron mi-a spus că bunicul meu, Iain Cameron, a fost martor la ceva foarte similar în anii 1960”. „El a fost de pescuit cu doi prieteni și a făcut o observație similară. Nu putea să-mi explice ce era”. „În videoclipul meu se vede cum ceva s-a mișcat foarte repede și părea mai mic, în comparație cu unele bărci de pe lac”.

Această observație vine la câteva săptămâni după ce un cuplu din Irlanda a văzut un obiect misterios în formă de „L”, pe un lac lângă Castelul Urquhart. Cameron a declarat că, în mod sigur, a crezut că există ceva care se ascunde în Loch Ness, notează Express.

Sursa: https://evz.ro/scotia-monstrul-loch-ness-filmat.html?utm_source=b14&utm_medium=referral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.