Nicolae Ceausescu, dictatorul executat pe 25 decembrie 1989, pentru genocid si subminarea economiei nationale, ar fi implinit astazi 100 de ani. Probabil, in eventualitatea in care Ceausescu ar fi prins aceasta varsta rotunda, la televiziunea publica ar fi fost difuzate ode nesfarsite la adresa „celui mai iubit fiu al poporului”.

Astazi, sute de nostalgici se vor ingramadi cu siguranta la cimitirul Ghencea, acolo unde Nicolae si Elena Ceausescu isi dorm somnul de veci, fiind inca regretati de cei care au dus-o cu adevarat bine in regimul comunist de trista amintire.

Sotii Ceausescu au fost scosi din groapa

Pe 21 iulie 2010, la cererea fiului Valentin si a ginerelui Mircea Oprean, sotii Ceausescu – ingropati la cimitirul Ghencea – au fost deshumati, imaginile aparute atunci in presa aratand ca paltonul si celebra caciula de astrahan a liderului comunist au rezistat perfect mai bine de doua decenii!

Sursa: http://www.wowbiz.ro/nicolae-ceausescu-ar-fi-implinit-astazi-100-de-ani-vezi-cum-arata-mormantul-dictatorului-de-la-cimitirul-ghencea-foto-17657066

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *