Nicolae Guță, chinuit de nevastă! Cum a decis Cristina să se răzbune pe manelist pentru că a părăsit-o

Divorțul dintre Nicolae Guță și Cristina pare să se complice din ce în ce mai mult. Iar asta, pare-se, din cauza Cristinei care pare decisă să îi transforme viața manelistului într-un adevărat calvar.

Relația dintre Cristina și Nicolae Guță pare să fie imposibil de ”reparat”.Așa că, de câteva săptămâni deja, manelistul se tot chinuiește să o ducă pe viitoarea fostă soție a lui în fața notarului pentru a semna actele care să consfințească un divorț amiabil. Doar că, spun sursele noastre, Cristina nu vrea să cedeze nicio clipă. Motivul, ne-au spus surse apropiate de blondină, este cât se poate de ogic. ”Știe că, la notar, va rămâne cu mult mai puține bogății decât în fața instanței. Așa că nu vrea nici în ruptul capului să cedeze”, ne-a spus o amică de-ale Cristinei.
Mai mult, pare-se, blondina este decisă să aducă în instanță dovezi concludente la faptul că despărțirea este din culpa manelistului, lucru care, evident, o va avantaja în momentul partajului în fața judecătorilor. ”Pe lângă faptul că are dovezi că el a înșelat-o, Cristina este hotărâtă să demonstreze că Nicolae Guță are venituri cât se poate de consistente din muzică și va cere judecătorilor să îi fie date, conform legii, la partaj, jumătate din bani. Iar asta înseamnă o sumă uriașă, mai ales că ea chiar știe câți bani a câștigat Nicolae Guță, pentru că ea se ocupa de partea financiară a familiei”, ne-a mai spus sursa citată.

De altfel, problemele lui Nicolae Guță, în cazul în care va avea de făcut partajul în fața magistraților vor deveni și mai mari. Iar asta pentru că el are un proces și cu fosta lui iubită, Beyonce de România, cu care are și un copil, iar aceasta vrea o pensie alimentară consistentă pentru fiica lor, Anais. Iar dacă Cristina demonstrează că acesta a avut venituri mari, Beyonce de România va avea câștig de cauză în fața lui Nicolae Guță.
Nicolae Guță nu vrea să mai audă de Cristina
”Au stat, înainte de Crăciun să vorbească. Și au pus pe hârtie ce își reproșează unul altuia. Și Guță nu a mai putut să treacă pentru un lucru: că ea l-ar fi înșelat. Cel puțin o dată, dacă nu de mai multe ori. Și, cum Guță vorbise deja cu un avocat, cum avea, de fapt, lucrurile pregătite, a dat-o afară din casa lui de la Petroșani, a trimis-o la București”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului.
”Noi nu mai suntem împreună. Sunt convins că nu este însărcinată! Nu mai contează când ne-am despărţit, deoarece intenţionez să bag divorţ. Nu am făcut nici Crăciunul împreună”, a mărturisit Nicolae Guţă pentru „Agenţia VIP”.
De altfel, în urmă cu câteva luni, Spynews.ro dezvăluia că Nicolae Guță a fost înșelat de Cristina, cel puțin virtual, cu un alt bărbat. Mai exact, un tinerel din Giurgiu reușea să îi sucească puțin mințile blondinei, iar între cei doi a început o corespondență de-a dreptul bogată, prin intermediul conturilor de socializare și, la un moment dat, lucrurile ”s-au aprins” suficient de tare pentru ca cei doi să facă schimb de fotogafii sexy, să aibă parte de video-call-uri și, mai mult decât atât, chiar de invitații fără perdea.

Sursa: http://spynews.ro/monden/nicolae-guta-chinuit-de-nevasta-cum-a-decis-cristina-sa-se-razbune-pe-manelist-pentru-ca-a-parasito-informatii-exclusive-155657.html

Leave a comment