Noua Dacia Duster, testată la 200 km/h: Cum s-a comportat SUV-ul comparativ cu sedanurile germane și care este consumul real al mașinii

Cel mai nou model Dacia Duster, cel cu motor pe benzină de 1,3 litri, capabil să dezvolte 150 de cai putere, a fost testat de jurnaliștii spanioli.

Ziariștii de la Auto Moto au vrut să vadă dacă mașina constructorului de la Mioveniare și calități sportive, dar au fost mai degrabă dezamăgiți.

Ei au testat Dacia Duster pe o autostradă din Spania, unde au mers chiar și cu 200 km/h.

„Am transpirat la viteză mare. Din păcate, natura atrăgătoare a cutiei cu 6 viteze elimină practic orice pretenție sportivă, dar trebuie să menționăm și un sentiment plutitor inconfortabil al direcției și ruliu la viteze mari. Autostrada este cel mai bun mediu de joacă al acestei mașini, dar nu s-a ridicat la nivelul sedanurilor germane”, a scris sursă citată, potrivit ziare.com.

Astfel, jurnaliștii spanioli recomandă Dacia Duster doar celor care caută o mașină onestă, fără pretenții sportive, la un preț scăzut.

„Pentru restul, Dacia Duster este mereu un camarad excelent recomandat oamenilor care nu vor să plătească sume exorbitante pentru o mașină nouă. Chiar dacă interiorul de pe Duster nu este luxos, are o calitate a construcției serioase și certificată în timp”, au mai scris spaniolii.

În timpul acestui test, Dacia Duster în versiunea 1,3 cu 150 CP a obținut un consum real de 8,1 litri la sută

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/auto/dacia-duster-testata-la-200-km-h-277189.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.