Nunta anului! Gigi Becali, socru mic. Latifundiarul a anunțat când și cu cine se mărită fiica sa: ‘Au ales și salonul. Vor fi sute de invitați’ (VIDEO)

Gigi Becali numără zilele până va deveni socru mic. Fiica lui cea mare se va mărita în această toamnă, iar această nunta este unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului. Deşi în lumea mondenă se vehiculează că la nunta fiicei latifundiarului din Pipera vor veni peste o mie de invitaţi, Becali spune că cifrele vehiculate sunt exagerate şi că va fi o nuntă modestă, cu maximum 400 de invitaţi.

Va fi nuntă mare în familia Becali. Fiica cea mare a patronului FCSB se căsătoreşte. Cel care îi va deveni soţ, este Teodor Mihai Mincu, în vârstă de 28 de ani, cu care fata lui Becali are o relaţie de mai mulţi ani.Tânărul provine dintr-o familie înstărită şi pare a fi pe placul lui latifundiarului din Pipera, pentru care şi aspectul fizic este la fel de important ca şi caracterul.

Nunta va avea loc în Bucureşti, în luna octombrie, şi va fi un eveniment special, cu sute de invitaţi.

“Va fi o nuntă normală, 300-400 de invitati, nu o să fie iesit din comun nimic. Eu fac toate poftele pe care le vor ei. Nu eu am ales, ei au ales, ei si au ales salonul”, a spus Becali.

Conform unor surse Gigi Becali ar fi fost nevoit să plătească o sumă uriaşă unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupă de muzică machedonească, pe care patronul FCSB a ţinut neapărat să o aibă la nuntă, dar care fusese deja antamată pentru acea dată. Latifundiarul din Pipera nu s-a lăsat cu una, cu două, şi a plătit 20.000 de euro cuplului respectiv pentru a le „fura” lăutarii.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/monden/se-marita-fiica-cea-mare-a-lui-gigi-becali-275757.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.