O femeie a fost ucisă, dezmembrată și gătită, după ce partenerul a aflat că făcuse operație de schimbare a sexului

Un tânăr doctor și-a ucis iubita, în timp ce întrețineau relații intime, după ce acesta a flat că partenera lui obișnuise să fie bărbat. Acum, tânărul este acuzat că a ucis-o pe tânără, că a dezmembrat-o și că pe urmă a și gătit-o.

Cumplitul caz s-a întâmplat în Kursk, estul Rusiei.

Mikhail Tikhonov (27 de ani) a recunoscut și a ucis, dezmembrat și gătit o femeie cu care se afla într-o relație, atunci când a aflat că făcuse operație de schimbare a sexului.

Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

Nina Surgutskaya (25 de ani) l-a invitat pe Mikhail în apartamentul ei, iar, după câteva pahare de alcool, au început să întrețină relații intime.

Atunci a observat doctorul să aceasta obișnuise să fie bărbat, scrie Daily Mail. Ieșit din minți, a strâns-o de gât, apoi a tăiat-o în bucățele. Și mai șocant este că, pe urmă, a gătit câteva părți ale corpului, în cuptor, în timp ce pe altele le-a aruncat în toaletă. Când polițiștii au ajuns la fața locului, i-au găsit capul tinerei încă atașat de coloană, pe care o acoperise în sare pentru „a ascunde mirosul”.

Acum, bărbatul riscă 20 de ani în închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/nina-surgutskaya-crima-rusia-ucisa-operatie-schimbare-sex-196606.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.