O femeie a pus zahăr peste ceapă și a băut sucul obținut! În câteva ore a văzut efectul

O femeie a decis să facă un experiment și să încerce să vadă ce se întâmplă dacă presară niște zahăr peste câteva felii de ceapă și apoi bea lichidul obținut. Efectele s-au văzut imediat! Ce a pățit femeia?

În întreaga lume există oameni care cred în diferite leacuri băbești, dar Carol Heaton era sceptică. Totuși, într-o zi, femeia a decis să facă un experiment și să vadă ce se întâmplă.

Bebelușul ei de opt luni a început să se simtă extrem de rău și niciun medicament nu părea să își facă efectul în privința tusei. La un moment dat, femeia a decis să facă un experiment.

Femeia și-a amintit de un leac folosit de bunica ei și a decis să îl încerce. A tăiat felii de ceapă, a turnat zahăr pe ele, a stors bucățile și a obținut astfel un fel de sirop.

Mama a dat celui mic medicamentul și în scurt timp, băiatul a început să se simtă mai bine, căci tusea a început să se vindece.

În doar câteva ore de când primise siropul de ceapă, copilul a început să expectoreze și să dea semne de vindecare.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/o-femeie-a-pus-zahar-peste-ceapa-si-a-baut-sucul-obtinut-in-cateva-ore-tusea-ia-disparut-id861426.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.