O femeie de 30 de ani susține că a fost violată de o fantomă, în timp ce făcea curățenie: „M-a aruncat pe canapea”

Deborah Rawson, o femeie de 30 de ani din Marea Britanie a trecut printr-un adevărat coșmar! Femeia povestește șocată că în timp ce făcea curățenie, a fost violată de o fantomă pe nume Mark.

Deborah Rawson a trecut prin ceva desprins din filmele horror! Femeia a fost violată de o fantomă în timp ce făcea curățenie și a povestit totul pentru mirror.co.uk.

Întâmplarea a avut loc în timp ce Deborah Rawson făcea curăţenie prin casă şi a simţit ceva ciudat în bucătărie. „Am văzut o umbră bizară la fereastră. Uşor, a căpătat forma a trei persoane. A apărut un bărbat de 30 de ani, pe care îl chema Mark, iar alături de el stătea o femeie cu o rochie roz. Pe podea era o fetiţă foarte drăgălaşă, inocentă”, a povestit Deborah.

Când şi-a dat seama că se întâmplau lucruri stranii în casă, femeia a intrat în panică şi a ieşit imediat din locuinţă. După câteva ore, când s-a întors de la serviciu, soţul ei a găsit-o în grădină, în stare de şoc. Deborah i-a povestit cu sufletul la gură ce s-a întâmplat, însă acesta nu a crezut-o şi a sfătuit-o să consulte un medic, ceea ce a şi făcut. După mai multe calmante şi antidepresive, nimic nu s-a schimbat, conform mirror.co.uk.

La doar câteva zile de la incident, Mark, fantoma, şi-a făcut iar apariţia. „Am ştiut că vrea ceva de la mine. M-a aruncat pe canapea şi mi-a atins coapsele. Într-o altă seară, în pat, mi-a dat pătura de pe mine şi i-am simţit respiraţia deasupra mea”, a spus Deborah. După acest incident, soțul lui Deborah a crezut-o și au chemat preotul acasă. Pentru că nu s-a schimbat nimic nici atunci, cei doi s-au mutat într-un alt apartament și au scăpat definitiv de fantomă.

Sursa; https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/femeie-violata-de-fantoma-196502.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.