O mamă din Florida a dat dovadă de inconștiență atunci când a decis să-i aplice o corecție atipică fiului ei de doar trei anișori. Micuțul a fost luat de picioare, ridicat cu capul în jos și vârât în vasul de toaletă.

Kaitlyn Wolf, mama copilului de 3 ani, a povestit pentru presa americană că a vrut inițial să-i spele copilului gura cu săpun – aceasta fiind o expresie folosită de părinți pentru a-și speria copiii care vorbesc urât, dar pe care femeia se pare că voia să o pună în practică

VIDEO cu imaginile incredibile Din fericire, dacă se poate spune așa, mama a renunțat la metoda săpunului care ar fi putut să-i pună viața în pericol micuțului și a recurs la o variantă foarte traumatizantă din punct de vedere emoțional: și-a ridicat fiul de picioare, cu capul în jos, și l-a vârt în vasul de veceu. Fiul cel mare al femeii a filmat, amuzat, întreaga scenă.

Ce a făcut micuțul pentru a merita o astfel de corecție? „A înjurat”, a explicat Kaitlyn Wolf. „A fost o glumă. Eu și fiul meu așa ne jucăm. Iar fiul meu cel mare a filmat”, a mai spus ea.

Mama spune că a trimis înregistrarea dădacei copilului, spunându-i „uite o metodă nouă de disciplinare, haha!”. Bona a trimis imediat înregistrarea unei foste iubite a bărbatului cu care Kaitlyn trăiește în concubinaj. Aceasta a postat clipul pe net și în scurt timp Wolf a început să primească amenințări cu moartea, cât și vizita autorităților.

„Capul lui nu a fost nicio secundă sub apă. Fața lui nu s-a udat, doar părul. E groaznic să mă gândesc că aș putea să-mi pierd copiii în urma acestui incident, a unei glume”, a declarat femeia pentru Channel 9.

Sursa: https://evz.ro/femeie-si-a-bagat-copilul-cu-capul-in-veceu.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *