Oana Zăvoranu continuă razboiul cu divele şi bloggeriţele şi a ieşit, din nou, la atac. Într-un mesaj postat pe instagram, aceasta continuă să le criticice dur pe toate vedetele care se machiază în exces şi postează des fotografii cu produse pe care le primesc gratuit.

Oana Zăvoranu le-a atacat cu multe cuvinte acide pe vedetele care se machiază în exces, pe cele care se mândresc cu stilul lor de viaţă sănătos, dar mai ales pe cele care devin celebre promovând diverse produse pe care le primesc gratis.

„Put a vrăjeală dintr-aia ieftină. Sunt astea care vă invadează pagina de instagram şi de facebook cu mâncare moartă, reclame la pantofi de carton, sau orice fel de reclamă ieftină… azi la un foen… mâine la o şuviţa de păr, poimâine la un frizer sau la o pedichiuristă… răspoimâine la un spa de detox. Moca, logic. Nelipsite de la orice eveniment cu miloaga şi hainele designerului la pungă, cu botul roşu exact cum e curu’ de la maimuţe, gletuite non-stop. Veşnic cu foamea în gât, obligatoriu trăiesc sănătos şi sunt veşnic fericite. Călătoresc mult şi au bani mulţi pentru călătorii, dar fac reclamă la apa micelara de 15 ron… sau la borcane dubioase. Îşi ţuguie buzele pe care nu prea le mai pot închide pentru că sunt umflate. Unele cică mai cântă sau nu… au talente ascunse şi pe boxe şi sub mese. Cele mai false şi proaste actriţe din totdeauna… şi mai ales, corecte, cinstite… misterioase 🤢🤢🤢 Şi nu haleşti nimic din ce zic, decât dacă eşti dobitoacă ca ele, ce naiba e greu?” a scris aceasta revoltată pe facebook.

Sursa: http://spynews.ro/monden/oana-zavoranu-nu-se-mai-opreste-continua-razboiul-cu-divele-din-showbiz-daca-esti-dobitoaca-155297.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *