Petitie: “Vrem Școală care să se poată face la Domiciliu (acasă)”

Din păcate la noi în țară școala este obligatorie într-o instituție publică iar cei ce vor la domiciliu NU au voie fiind interzis în legea Românească ! Cei ce însă o fac acasă(la domiciliu) sunt amendați !

În alte țări poți face școala la domiciliu ! Ca exemplu: China,Japonia,SUA,Franța,Ungaria…etc O școală făcută acasă are mai multe avantaje decât cea publică.

Acasă copii sunt protejați pe când la școală sunt în pericol datorită celorlalți colegi care pot fi violenți..etc

Acasă copii își descoperă abilitățile,plăcerea de a învăța ceva nou pe când la școală ei sunt obligați să învețe ce dictează profesorii ca apoi să dea teste cu calificative și dacă ei NU se încadrează vor rămâne corigenti sau repetent lucru care poate traumatizat sau descuraja copilul, pierzându-și totodată încredere în forțele proprii și abilitățile…

În Suedia NU există corigenți și repetenți ! Fiindcă acolo oamenii sunt mai buni și există alte reguli pe când la noi…numai noi știm prin ce trăim…

Repet această petiție NU v-a obliga pe nimeni ca toată lumea să facă școala numai la domiciliu ci doar va obliga autoritățile să adopte o lege care să permită și școala să se poată face direct de acasă fără să fie obligatorie în spațiul public ! Prin acestă petiție rugăm ca Ministerul Învățământului și Parlamentul să adopte legea ca cei ce vor școală la domiciliu să poată beneficia de acest lucru ca și în celelalte țări străine !

SEMNEAZA AICI.

Distribuie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *