Pilot scos din cabina avionului şi arestat imediat pentru triplă crimă! Bărbatul a explicat totul

Un pilot, fost comandant al armatei, a fost scos din cabina avionului care se pregătea să decoleze şi luat în custodia Poliţiei, fiind acuzat că a omorât trei oameni! A fost arestat şi nu are posibilitatea de a ieşi pe cauţiune.

Maiorul Christian Richard Martin, în vârstă de 51 de ani, căci despre el este vorba, a fost arestat în Kentucky, America, fiind acuzat că a omorât, în luna noiembrie a anului 2015, trei dintre vecinii săi: Calvin Phillips, Pamela Phillips şi Edward Dansereau.

În 2016, Christian Richard Martin a mărturisit că el credea că Calvin Phillips, care a fost găsit împuşcat în locuinţă, avea o aventură cu soţia lui. Însă, nu a recunoscut crimele. De asemenea, celelalte două victime, au fost descoperite într-o maşină incendiată, la câţiva kilometri de casa maiorului.

La scurt timp după ce cele trei cadavre au fost găsite de autorităţi, Christian Richard Martin s-a mutat în California de Nord. Acum se află în custodia Poliţiei şi nu poate ieşi pe cauţiune, potrivit mirror.co.uk.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/pilot-arestat-tripla-crima-america-198406.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.