Preoţii de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, puşi la zid! „A fost grotesc”

Nici nu s-a aşternut bine liniştea în jurul mormântului, că au şi apărut voci care să critice modalitatea prin care fostul designer, Răzvan Ciobanu, a fost trecut la cele veşnice.

Alin Gălăţescu, fost colaborator şi bun prieten al lui Răzvan Ciobanu a declarat, potrivit România TV, că slujba de înmormântare a fost pur şi simplu „grotescă”, din pricina preoţilor care au ales să ţină prelegeri referitoare la orientarea sexuală a lui Răzvan Ciobanu.

E o stare tristă, sunt foarte mulţi, l-au iubit foarte multe personaje, a fost minunat, poate mai puţin preotul, care a ţinut o slujbă jenantă şi prozeletistă, totalmente nelalocul ei, cu exemple din căsătorii heterosexuale care nu-şi aveau locul deloc aici. (…) I-a mai sunat şi telefonul din când în când. Restul slujbei a fost minunată. Mai puţin predica aceasta… care a fost din punctul meu de vedere grotesc”, a declarat Alin Gălăţescu, pentru România TV.

Răzvan Ciobanu a decedat în dimineaţa zilei de luni, în urma unui accident rutier, petrecut în localitatea Săcele, din judeţul Constanţa. Multe lacrimi aveau să curgă, astăzi, dis-de-dimineaţă, în memoria celui care a fost Răzvan Ciobanu, la căpătâiul său fiind prezenţi sute de prietenii ce au ales să-l conducă pe ultimul drum. Acesta a fost înmormântat în această după-amiază, la Cimitirul Progresul din Bucureşti.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/preoti-inmormantare-razvan-ciobanu-197319.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.