PSD, noi modificări în Guvern? Un senator aruncă bomba momentului

Senatorul PSD Șerban Nicolae susține că, la acest moment, este nevoie de modificări „ceva mai ample și în compoziția echipei guvernamentale și în structura Executivului”

Șerban Nicolae, senator PSD, precizează că decizia premierului Viorica Dăncilă de a merge în continuare pe remanierea guvernamentală şi nu pe cea a restructurării Guvernului în Parlament este o „opţiune individuală”, scrie Flux24.

El a precizat vineri, la Senat, că despre aceste lucruri va discuta în Comitetul Executiv Naţional al PSD după alegerile europarlamentare.

„E o opţiune individuală. Din punctul meu de vedere, este necesară o discuţie despre remanierea guvernamentală după alegerile europarlamentare, tocmai pentru că noi nu parazităm alegerile şi votul pe care îl dau cetăţenii cu teme secundare sau de interes particular, dar cred că ar fi nevoie de o restructurare a Guvernului, nu pentru că ar trebui să verificăm majoritatea deja existentă şi verificată în Parlament, ci pentru eficientizarea activităţii guvernamentale. La acest moment, e nevoie de modificări ceva mai ample şi în compoziţia echipei guvernamentale şi în structura Guvernului. Dar asta voi discuta în faţa colegilor mei la Comitetul Executiv al PSD. Faptul că doamna prim-ministru are o opţiune proprie în această privinţă nu înseamnă că e exclusă oricare dintre variante”, a afirmat Şerban Nicolae.

Sursa: https://evz.ro/psd-modificari-guvern-serban-nicolae.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.