.
.

Portal de stiri independent

.

Rasturnare de situatie. Ce se intampla cu salariile angajatilor de la 1 ianuarie 2018


Societatea Electrocentrale Bucuresti S.A. (ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din Capitala, a anuntat marti ca salariile angajatilor nu se vor diminua o data cu intrarea in vigoare a schimbarilor legislative prevazute de Codul Fiscal.

Asemeni altor companii de stat si private, Elcen a emis un comunicat in care isi exprima pozitia cu privire la modificarile recente ale Codului Fiscal si impactul acestora asupra pachetelor salariale ale angajatilor companiei.

”Avand in vedere informatiile vehiculate in ultimele saptamani in spatiul media cu privire la modificarile fiscale prin care contributiile sociale ale angajatorului sunt trecute in sarcina angajatului si ca urmare a incertitudinilor aparute referitor la potentiale modificari salariale, este important de precizat ca, in urma unei analize atente desfasurate in cadrul Elcen, sa concluzionat ca salariile angajatilor nu se vor diminua o data cu intrarea in vigoare a schimbarilor legislative prevazute de Codul Fiscal”, se arata in comunicatul companiei.

Electrocentrale Bucuresti se afla in insolventa din 6 octombrie 2016, in prezent fiind in perioada de observatie, iar in etapa urmatoare va dezvolta un plan coerent de reorganizare.

”Reorganizarea unei societati poate fi facuta doar cu sprijinul angajatilor care, prin munca lor, contribuie la redresarea companiei. De asemenea, au loc discutii permanente cu reprezentantii sindicatelor din companie ce vizeaza, pe langa contextul economic si legislativ, prioritatile companiei cu privire la eforturile privind siguranta salariala, negocierea contractului colectiv de munca in beneficiul angajatilor si crearea unui climat de lucru adecvat”, mai spun oficialii societatii.

Sursa: https://turism.bzi.ro/rasturnare-de-situatie-ce-se-intampla-cu-salariile-angajatilor-de-la-1-ianuarie-2018-70235

loading...

Reviews

  • Total Score 0%
User rating: 0.00% ( 0
votes )Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.