Război între clanurile interlope din Clejani: Şapte persoane au ajuns la spital după o bătaie cu bâte, pietre şi sticle

Bătaie cu pietre şi sticle între două clanuri, la Clejani. Mai mulţi romi s-au încăierat după ce un copil a fost lovit de către un adult. Scandalagii i-au atacat până şi pe poliţiştii care veniseră să calmeze spritele. Într-un final, o parte dintre protagonişti au ajuns la spital, în timp ce alţii, la secţie.

Scandalul monstru de la Clejani a pornit după ce un copil a fost agresat de către un adult, chiar în faţa casei în care locuia micuţul. Copilul a mers imediat în casă şi a anunţat familia de cele întâmplate.

Atunci, înarmaţi cu pietre şi sticle, mai mulţi membri ai familiei cu pricina au pornit spre casa agresorului. A urmat o bătaie crâncenă pe uliţele din Clejani. Pietre, sticle şi bâte au zburat dintr-o parte în alta.

Cu greu au putut fi potoliţi scandalagii. Mascaţii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost şi ei loviţi cu pietre.

„Combatanții” s-au lovit între ei, fără menajamente, numarul celor ajunşi la spital dovedind acest lucru. La spitalul din Giurgiu au ajuns, pe rând, 7 dintre protagoniștii conflictului.

Doar un bărbat a fost transferat la un spital din București, fiind într-o stare mai gravă.

Asta în timp ce alţi scandalagii au fost luaţi cu duba de către poliţişti, şi duşi la secţie. Ei s-au ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală gravă şi deranjarea ordinii şi liniştii publice şi alte violenţe.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/eveniment/bataie-clanuri-interlope-clejani-273941.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.