Rita Mureșan este revoltată după moartea lui Răzvan Ciobanu: „Mulți se dau «prietenii» tăi acum”

În urma morții lui Răzvan Ciobanu, există foarte mulți oameni care îl plâng acum pe creatorul de modă. Printre acești oameni, se numără și Rita Mureșan, care și-a pierdut un bun prieten. Însă, aceasta a simțit și altceva în afară de durere: revoltă.

Pe rețelele de socializare, Rita Mureșan le-a adresat un mesaj dur celor care doar se dau prieteni de-ai lui Răzvan Ciobanu și care ar profita acum de moartea acestuia, pentru publicitate.

„Mulți se dau «prietenii» tăi acum! Eu știu exact cine erau cu adevărat aceia! Voi rămâne cu amintirea serilor, muuultelor seri, în care veneai la mine la cină «pentru că stau aproape și gătesc bine»! Și cu «frontul comun» pe care l-am facut ca să le arătăm ăstora care ne puneau la zid că eram graşi…

Apoi eu am pierdut-o pe mama… Şi tu ai fost acolo! Chiar acolo lângă mine, la Breaza! Aşa că oriunde te vor duce să te înmormânteze, eu voi fi acolo! Şi mă ştii cu posturile şi cu pomenile! Din punctul ăsta de vedere să nu îţi faci griji!

Mă uimeşte faptul că ai ales să pleci în a doua zi de Paşti! Ştii cum se spune, de mână cu Iisus! În aceeaşi zi cu prietenul Dârţă! Bravo vouă!!! Să te odihneşti în pace, prieten drag! Dumnezeu să te ierte, că doar el poate! Pământenii ştiu doar să judece! Şi probabil o să te judece! Pentru o grămadă de nimicuri! Or să uite ce TALENT extraordinar erai! Însă tu eşti deja departe, de mână cu Iisus! Amin!”, a scris Rita Mureșan.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/rita-muresan-revoltata-moarte-razvan-ciobanu-197156.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.