Roxana Dobre a renunțat la afacerea finanțată de soțul ei, la nici un an de la înființare. Cu toate că avea planuri mari, toată investiția s-a dus acum pe Apa Sâmbetei, iar angajații au rămas pe drumuri.

În urmă cu aproape un an, Roxana Dobre a primit de la celebrul manelist o sumă importantă de bani pentru a-și deschide o afacere proprie, care s-o țină ocupată. Ca urmare, fostul fotomodel a deschis, aproape de casa din Popești Leordeni, un salon de înfrumusețare. Cu toate că și-a promovat locația ori de câte ori a avut ocazia, Roxana nu a avut noroc în afaceri, cu toate că avea planuri mari, sperând să deschidă un punct de lucru și la Dubai.

Aşa că Roxana a fost obligată să-și concedieze angajații și să pună lacătul pe ușă. Eșecul ar fi tensionat puţin relația dintre cei doi soți. Manelistul i-ar fi reproșat că i-a „spart” banii, în condițiile în care ar fi investit aproximativ 100.000 de euro.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/roxana-dobre-a-dat-faliment-toti-banii-sotului-sau-facut-praf-175236.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *