Scene desprinse din filme! Trei minori români au hărțuit și au snopit în bătaie o tânără, în tren

Trei minori de origine română au snopit în bătaie o tânără de 18 ani, într-un tren! Incidentul șocant s-a petrecut în Germania și toată lumea a rămas îngrozită de fapta lor.

Un incident de-a dreptul șocant s-a petrecut într-un tren din Germania. Trei minori români au urmărit în gara din Unna o adolescentă de 18 ani. Aceasta le-a atras atenția în momentul în care ei colorau pereții cu spray-uri și au început să o urmărească. 

Speriată de acest lucru, tânăra de 18 ani a urcat într-un tren cu destinația Dortmund, dar minorii au urmărit-o și s-au așezat pe scaune, lângă ea. Imediat după acest lucru, a început coșmarul! Minorii au început să o atingă pe sâni și pe fund pe tânăra de 18 ani, iar acesta i-ar fi dat o palmă unuia dintre ei, potrivit presei.

Șocați de curajul pe care l-a avut tânăra, minorii români au început să o hărțuiască, apoi au lovit-o fără milă. Tânăra a scăpat din mâinile lor atunci când unul dintre pasagerii trenului a intervenit. Aceasta a ajuns la spital din cauza loviturilor primite. Poliția anchetează acum acest caz.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/fata-batuta-tren-minori-romani-197430.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.