Secretul Andreei Marin a ieșit la iveală. Orice-ar face, nu se mai poate ascunde. Imaginile au dat-o de gol

De curând, fosta prezentatoare Andreea Marin a postat o imagine cu un inel pe deget. Reacționând la poza de pe Instagram, internauții au crezut că aceasta s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubește, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a postat, pe pagina sa de socializare, câteva fotografii în care apare purtând un magnific inel pe deget. Foarte mulți dintre internauți au crezut că este vorba despre un inel de căsătorie.

Andreea Marin s-a căsătorit din nou, cel puțin așa au crezut fanii ei. Astfel au crezut mulți dintre cei care îi urmăresc paginile de socializare după ce au văzut fotografiile pe care vedeta le-a postat de la Londra, din vacanța pe care o petrece alături de iubitul ei.

În acele fotografii, Andreea Marin prezintă inelul de la deget, precum și un cadru în care mâna iubitului său este așezată peste a ei. Un asemenea cadru pare să anunțe marele pas. La fel au crezut că s-a întâmplat mulți dintre fanii vedetei, aceștia întrebând-o dacă s-a căsătorit sau chiar adresându-i direct felicitări.

Andreea Marin a venit cu lămuriri și le-a spus că nu este vorba despre un inel de căsătorie, ci doar despre unul care exprimă împlinirea celor doi amorezi.

„E un dar care înseamnă împlinire în doi, nu un inel de căsătorie! (…) Este un dar de suflet, atât”, le-a spus vedeta.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu discret de mai bine de doi ani. El a fost consul într-o țară din nordul Africii, iar, cel puțin în prima parte a relației lor, au obișnuit să se întâlnească în vacanțe în Tunisia sau în Italia.

Sursa: https://evz.ro/andreea-marin-casatorie-adrian-brancoveanu.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.