Sfârșit de an îngrozitor pentru Ștefan Banica jr. Ce necaz a cazut pe capul sau din cauza morții regelui Mihai

Sfârșit de an îngrozitor pentru Ștefan Banica jr. Ce necaz a cazut pe capul sau din cauza morții regelui Mihai

Ștefan Bănică jr. se pregătește moral pentru cel mai îngrozitor Crăciun al său! De 16 ani omul cu cel mai mare lipici la public în decembrie a primit vestea că două dintre spectacolele sale la Sala Palatului s-au anulat din pricina perioadei de doliu național.

Guvernul României a aprobat o hotărâre privind stabilirea a trei zile de doliu (14-15-16 decembrie), perioadă în care toate manifestările artistice, culturale și sportive programate sunt anulate.

Ghinion, Bănică Jr., cândva solistul recordman la fiecare decembrie de peste an, se vede nevoit să contramandeze concertele de pe 15 și 16 decembrie, urmând să-l țină doar pe cel fixat pe 17 decembrie.

Este puțin probabil să stabilească noi date înaintea Crăciunului, practic laitmotivul spectacolelor sale deja tradiționale, căci pe 18,19,20 decembrie sunt programați actorii din Las Fierbinți cu spectacole de Stand Up Comedy. Tot pe 20 Ștefan Bănică Jr se va afla la Cluj-Napoca (Sala Polivalentă).

Sursa: https://infoalert.ro/2017/12/06/sfarsit-de-an-ingrozitor-pentru-stefan-banica-jr-ce-necaz-a-cazut-pe-capul-sau-din-cauza-mortii-regelui-mihai/

loading...

POST YOUR COMMENTS

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.