Sfârșit tragic pentru o copilă de 2 ani. A murit după ce a mâncat pământ, de foame

O fetiță de numai 2 ani și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit. Copila a murit după ce a mâncat pământ, de foame. Întâmplarea șocantă s-a petrecut în provincia Andhra Pradesh din India.

Un caz șocant s-a petrecut în provincia Andhra Pradesh din India, acolo unde o copilă de numai 2 ani a murit. În lipsa hranei și complet neglijată de mătușa ei, cea care se ocupa de creșterea sa, micuța a mâncat pământ, iar acest lucru i-a fost fatal, notează presa internațională.

„Copilul a fost extrem de neglijat de Nagami și de mama ei. Starea de sănătate a fetiței s-a deteriorat cu câteva zile înainte morții însă, în ciuda condiției în care se afla, Nagami și mama ei nu au informat autoritățile medicale și nici nu au dus copilul la un spital”, a explicat Ajaya Kumar, de la Poliția din provincia Andhra Pradesh, în legătură cu cazul șocant al morții copilei de numai 2 ani. 

”Nu am reușit să dăm de urma tatălui. Copiii locuiau la bunica lor, pentru că mama era de cele mai multe ori plecată. Asistentele noastre medicale au vaccidat copiii, însă ar fi trebuit să se implice mai mult pentru a preveni ce s-a întâmplat. Nu a fost făcută autopsia, dar putem concluziona că e un caz de malnutriție, din cauza foamei”, a declarat Anil Kumar, șeful autorității medicale din provincie, după cum mai notează presa internațională.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/fetita-moarta-dupa-ce-a-mancat-pamant-india-197489.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.