Sfârșit tragic! Un bebeluș a fost spulberat de camion, în timp ce mama sa era atentă la telefon. VIDEO

Un bebeluș de opt luni a fost spulberat de un camion care trecea prin fața casei sale! Mama lui, atentă la telefon, nu a observat când căruciorul a înaintat spre șosea și nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața băiețelului.

Tragedia a avut loc în Samut Prakan, Thailanda, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt de-a dreptul șocante.

Nontawat Saingam, un bebeluș de opt luni, se afla în cărucior, în fața casei, alături de mama lui, Wilawan Pitpan, în vârstă de 32 de ani. Femeia stătea pe telefon și nu a observat nimic din ce se întâmplă în jurul ei.

Șoferul camionului, un bărbat de 61 de ani, a încercat să evite tragedia, dar căruciorul s-a izbit de roțile din spate. Copilul a murit pe loc din cauza leziunilor suferite. 

„Nu știam cât timp m-am uitat la telefonul meu și am trimis mesaje cu sora mea. Dar am fost foarte șocată când am văzut că băiatul a dispărut și poarta era deschisă. M-am grăbit afară și am văzut ce s-a întâmplat, am sunat la salvare, încercam să cred că era doar inconștient, ca îl vor putea salva, dar apoi am realizat că era prea târziu” a spus femeia, potrivit mirror.co.uk.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/bebelus-spulberat-camion-mama-atenta-telefon-198251.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.