Şi-a asumat relaţia cu Cosmin, dar a fost dur criticată! Ce le răspunde Carmen de la Sălciua răutăcioşilor

După doar câteva zile de când a divorţat oficial de Culiţă Sterp, apoi şi-a asumat relaţia cu Cosmin, Carmen de la Sălciua s-a lovit de comentariile răutăcioşilor. Le-a şi răspuns acestora, printr-un text scris pe reţelele de socializare.

Carmen de la Sălciua a început să publice tot mai des fotografii cu ea şi Cosmin, însă există persoane care i-au scris comentarii răutăcioase. Nu a rămas indiferentă şi a scris câteva cuvinte pentru toţi cei care o critică.

„Mulţumim frumos pentru comentariile frumoase! Cât despre celelalte… ce pot spune? Credeţi şi spuneţi exact ce doriţi! În viaţa mea doar eu ştiu ce este, ce a fost şi Dumnezeu stie ce va fi! Cand un om e trist îl compătimiti… super marinimie… când e fericit daţi cu pietre în el si de aici dovada vie a sintagmei :”Oamenii pot să accepte orice, înafară de faptul ca esti fericit“!
Pe pagina asta nu va mai judeca nimeni fără sa primească un mare block!
Am văzut şi cine mă iubeste si “cine m-ar bea într-o lingură cu apă “după cum spune o vorbă! Ideea e ăa sunt atât de călită cu aceste comentarii încât am început să cred că aveţi o problema de personalitate (unii) care nu are vindecare!
Le mulţumesc celor care au minte să înţeleagă şi ochi să vadă! ❤️”
, a scris Carmen de la Sălciua.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/carmen-de-la-salciua-raspuns-critici-relatie-cosmin-197392.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.