Simona Halep, gata de startul WTA Madrid: ”Este un turneu special pentru mine pentru că sunt mulți români la Madrid”

Simona Halep, a treia tenismenă a lumii, se pregătește de prima apariție din acest an pe zgura de la Madrid, turneul patronat de Ion Țiriac, pe care l-a mai câștigat în 2016 și 2017.

„Pentru mine, aceasta este cea mai bună perioadă a unui sezon. Fără îndoială! Turneele sunt apropiate, nu trebuie să călătorești mult și se joacă pe suprafața mea preferată. De aceea mă simt bine în această perioadă.

Acum e greu să-mi evaluez forma pentru că abia acum încep să joc pe zgură. Am avut doar câteva meciuri la Fed Cup, unde am jucat foarte bine. Asta înseamă că sunt încrezătoare. Totuși, în aceste turnee importante, toți jucătorii vin bine pregătiți și va fi foarte greu. De aceea vreau să joc cel mai bun tenis al meu și să nu mă gândesc la rezultat”, a declarat Simona Halep pentru site-ul turneului, potrivit gsp.ro.

Ei, bine, Simona a mărturisit și care este plăcerea ei nevinovată, atunci când ia parte la turneul de la Madrid, acolo unde se simte atât de bine.

„Am amintiri minunate din anii în care am câștigat aici. Este un turneu special pentru mine pentru că sunt mulți români la Madrid. În plus, mulți prieteni vin să mă încurajeze. Practic, mă simt ca acasă. Iar fanii spanioli mă fac să mă simt fericită aici.

Îmi place că cei de aici mă lasă să mănânc la restaurantul din complex când vreau. Cel mai mult îmi place să mănânc cât de mult mousse de ciocolată pot”, a mărturisit Simona, potrivit aceleiași surse.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/sport/simona-halep-gata-de-startul-wta-madrid-este-un-turneu-special-pentru-mine-274407.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.