Ce afacere este la moda pe capitala

Ce fel de afaceri aleg Bucurestenii in zilele de azi,cand aproape nimic nu merge in Romania,Foarte multii cetatenii ai Romaniei aleg partea virtuala in asi  deschide o afacere profitabila in Romania.

Foarte multii dintre  ei aleg florarii online deoarece aceasta este o afacere  foarte vechee si foarte rentabila,cu aceasta afacere poti face  din 2 foarte rapid 4.

Daca cauti pe internet : Florarie online Baia Mare,florarie online,Cluj,Florarie Online Timisoara,Florarie Online Arad,Florarie Online Bucuresti,Florarie Online Bistrita,Florarie online,Calafat,Florarie online ,neampt.etc

Vei gasi doar afaceri de succes precum este si floraria online Bucuresti Numita si Florariadevis.ro unde poti comanda orcand la orce ora  flori  din toate categoriile.

Eu tui si altii cand dorim sa cumparam ceva ne informam pe internet,de pilda bucurestenii care vor sa cumpere flori cauta pe net florarie online bucuresti  si gasesc fara ezitare cea ce cauta mai exact o florarie de vis.

Afacerile  de succes de pe raza Bucuresti majoritatea sunt ninsate pe flori, acestea fiind trandafiri,garoafe,flori naturale si artificiale si multe altele.

O afacere cu flori  in Bucuresti este ca  aurul deoarece florile sunt  un adevarat miracol al impacarii.

Cand o cerata  apare intr-o relatie barbatii  aplica in a oferii femeei iubite  27 de trandafiri rosii deoarece un trandafir semnifica iubire profunda.

Femeile care primesc un buchet de 27 de trandafiri  rosii, pasesc singure pe propriul orgoliu si iarta orce greseala.

De aceea afacerile online  precum florarie online bucuresti  au un foarte mare succes,pentru ca florile sunt iubite de aproape orce femee.

Daca tu ca barbat ii oferii unei femei 100 ron este ok dar daca ii oferi un trandafir vei vedea ca sufletelui acesteia va tresarii.Un trandafir bine ales face cat un miliard in inima unei femei.

Inainte de a deschide o afacere in domeniul florariilor trebuie sa iei n calcul mai multe aspecte,deoarece daca nu esti  bine documentat risti sa cazi jos.

Orce afacere de genul florarie online bucuresti necesita cunostinte si dragoste in  acest domeniu,Nimic nu merge daca nu stii ce este de facut.

Toti vrem sa castigam,toti dorim sa facem bani cu sacul ,dar putini stim ca pentru a face bani trebuie pus osul la treaba, o afacere cu flori nu  apare ca ciupercile dupa ploaie.

Daca  tu te ai hotarat   ca sa-ti deschizi o afacere care partial isi desfasoara activitatea in mediul online  atunci trebuie sa sti ca aceste criterii  sunt greu de indeplinit mai exact  necesita  foarte multa munca.

Dca chiar doresti o afacere cu florii a fost si este de succes doar ca necesita munca multa deoarece  trebuie sa ai flori pe gustul clientilor,Trandafiri rosii,trandafiri galbeni,trandafiri albi,trandafiri portocalii, buchete de trandafri,garoafe,crin,trandafiri mov,trandafir negru si multe altele din categoria flori.

Daca ai produse de calitate  mai exact cea ce cere clientul atunci afacerea ta cu flori va propulsa zi de zi.

Multi au deschis afaceri virtuale cu flori precum florarie online Bucuresti,dar raman pe piata doar cei care i-si respecta clienti,vand flori bine alese si cu rafinament.

Afacerile cu florii mereu au avut  rentabilitate dar multii nu au inteles strategia si au cazut din propria prostie,A avea o afacere  cu flori ai nevoie de cumparatori,clienti,daca ai  cumparatori te vei descurca dar ca sa ai cumparatori este nevoie de multa munca si profesionalism.

Ca un  client sa se intoarca inapoi sa mai cumpere tre sa fie foarte satisfacut de serviciile ooferite,orce florarie daca vinde produse de calitate clientul  va recomanda si altora acea florarie.

Inainte de a incepe o afacere ,o flortarie  informeazate documenteazate studiaza piata si ofara exact cea ce se cauta,ca astfel vei dobandii succes,daca nu stii ce se cauta   atunci  trebuie sa sti ca ti-ai mancat banii degeaba.

Florariile online  sunt rentabile dar au nevoie de anumite strategii,daca nu ai experienta in vanzarii sezi bland si  cauta ceva mai potrivit precum a sapa santuri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALERTĂ ÎN COMPLEXELE ZOOTEHNICE DIN ROMÂNIA! MASURI DE SECURITATE!

În fermele zootehnice din România se iau masuri de siguranță datorită reapariției unui virus. Autoritățile sanitar-veterinare de la nivel național au activat un cod de alertă care vizează fermele de animale, informează Asociația Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine din România (ACEBOP).

Pesta porcină africană (PPA) a reapărut în România.

Virusul a fost depistat pe raza localității Micula, în județul Satu Mare și a fost confirmat  vineri 12 ianuarie de autoritățile române și Organizaţia Internaţională pentru Epizootii (OIE).

“Recomandăm tuturor crescătorilor de porcine să întărească măsurile de biosecuritate în ferme. Singura cale de a de preveni îmbolnăvirea animalelor este respectarea cu strictețe a unor măsuri de protecție la venirea în contact cu animalele sănătoase.

Pesta porcină africană este o boala virală, cu evoluţie rapidă şi mortalitate de 100%. Această boală afectează speciile domestice și sălbatice de porcine, de toate vârstele și sexele, având o perioadă de incubație de 3-15 zile în mod obișnuit sau de 3-4 zile în formă sa acută.

Una dintre problemele legate de depistarea bolii este că nu există un semn specific care să indice prezența bolii – chiar și mortalitatea ridicată a animalelor reprezintă doar un indiciu că este vorba de pestă porcină africană”, a declarat dr. Mary Pană, președintele Asociației Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine din România (ACEBOP).

Sursa: https://infostiri.net/2018/01/13/alerta-complexele-zootehnice-din-romania-masuri-de-securitate-sporite/

Acuzații grave la adresa medicului Mihai Lucan: trafic de organe la clinica pe care o conducea

Noi acuzații în cazul medicului Mihai Lucan. În 2001 ar fi făcut trafic de organe la Institutul pe care-l conducea în Cluj, potrivit unor documente publicate de Deputatul Emanuel Ungureanu.

Probe zdrobitoare ar fi fost ignorate de procurori.

„Astăzi, public probe covârșitoare care arată că Iulian Iacob a avut dreptate când a spus că în Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca, medicul Mihai Lucan a traficat în anul 2001 rinichii celor doi români racolați de Iacob, Ivașcu Petrică și Herlea Costică.

Iulian Iacob a avut dreptate și când a spus că Ivașcu Petrică a fost internat prezentând la internare pașaportul, atașez dovada în registru. Se confirmă și faptul că banii din traficarea rinichiului trebuia să îl ajute să plece în Italia.

Atașez copii ale registrului din Blocul Operator și un bilet de ieșire pe care subcomisarul de la Crimă Organizată, Marin Cornelia și procurorii, Teodora Molnar si Marius Vasile Foitoș nu le-au consultat și nu le-au introdus în dosarul de trafic de organe.

În documente apar în clar și numele altor medici care au participat la recoltare rinichilor traficați de Lucan. Sunt convins că medicii și asistentele din Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca nu pot uita cu ușurință prezența în secția de terapie intensivă a gărzilor de corp înarmate ale străinilor transplantați de Lucan.
Recoltarea rinichilor nu putea fi făcută doar de către Lucan.

De ce l-au protejat pe Lucan și grupul lui infracțional procurorii din Cluj când au avut atât de multe dovezi la dispoziție? Cine sunt cei care făceau parte din Caracatița lui Lucan?

Au trecut 17 ani și restitui pentru istorie și pentru actuala conducere DIICOT dovezile care arată nu numai că Lucan a produs mai multe mărturii mincinoase în fața procurorilor ci și faptul că pentru a masca traficul de organe a inventat afecțiuni ca: hidronefroză, pielonefrită, litiază renală în dreptul celor doi români care și-au vândut rinichiul!!! Sub aceste diagnostice false Lucan a recoltat(nefrectomie) rinichii celor trei.” se arată în mesajul lui Emanuel Ungureanu.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/acuzatii-grave-la-adresa-medicului-mihai-lucan-trafic-de-organe-la-clinica-pe-care-o-conducea-452570.html

SOCANT! O tânără a fost măcelărită, iar trupul i-a fost ascuns în două valize

Descoperire terifiantă, în Oregon. O femeie a fost decapitată, iar părţile corpului ei au fost ascunse în două valize într-o maşină, potrivit Daily Mail.

Tânăra care a fost ucisă într-un mod barbar se numeşte Sara Zghoul, în vârstă de 28 de ani. După ce a fost decapitată, trupul ei a fost măcelărit şi ascuns în două valize lăsate într-o maşină parcată pe o stradă rezidenţială din Aloha, Oregon.

Tânăra ucisă a fost actriţă şi model, iar corpul ei a fost găsit joi seara. Oamenii legii au arestat un bărbat suspectat că ar fi cel care a ucis-o pe tânără. Se pare că acesta ar fi încercat să se sinucidă, a vrut să-şi taie gâtul şi venele înainte de a fi arestat.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a constata cum a avut loc oribila crimă.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/o-tanara-a-fost-macelarita-iar-trupul-ia-fost-ascuns-in-doua-valize-155779.html

O româncă va fi beatificată de Papa Francisc. Povestea care a emoționat lumea catolică

O credincioasă catolică din România va scrie istorie la Vatican. Veronica Antal, căci despre ea este vorba, a fost ucisă acum 60 de ani, iar Biserica Catolică o va recunoaște ca un martir.

Veronica Antal a fost ucisă în anul 1958 când se întorcea de la biserică, iar un bărbat a vrut să o violeze. Aceasta s-a apărat, iar bărbatul a ucis-o.

Papa Francisc a cerut de-a lungul timpului mai multe lămuriri cu privire la această poveste reală care s-a petrecut în România acum zeci de ani.

În urma anchetelor făcute de clericii de la Vatican și de personalul care face astfel de expertize s-au aflat o serie de lucruri interesante, fapt pentru care Veronica Antal va fi beatificată.

Românca și-a dat viața pentru a-și apăra castitatea. S-a născut într-un sat din Moldova și a vrut să se călugărească, dar din cauza regimului comunist nu a putut.

În anii 50, toate mănăstirile catolice erau desființate de regimul lui Gheorghiu-Dej. Veronica a dorit să facă un jurământ de castitate, și tocmai de aceea Papa Francisc îi admiră felul în care a reușit să își apere credința.

Veronica Antal s-a născut într-o familie credincioasă. A fost crescută de nana ei, Serafina și era fiică unică.

Mama Veronicăi nu era de acord ca fiica ei să se călugărească, însă a lăsat-o să facă ce vrea. Din nefericire, pentru că a fost omorâtă, nu a mai reușit.

Veronica a fost înjunghiată de un tânăr pe nume Pavel Mocanu, în timp ce se întorcea de la biserică.

Pe un bilețel, Veronica scria: „Prefer să mor decât să îmi pierd fidelitatea pentru Dumnezeu”. Aceasta e scurta poveste a femeii care va face istorie la Vatican.

Sursa: https://huff.ro/noutati/o-romanca-va-fi-beatificata-de-papa-francisc-povestea-care-emotionat-lumea-catolica-144034

 

O fantomă a apărut în fotografia făcută de un copil!

Un tată și fiul său au mers în vizită la un castel medieval din Eynsford ( Kent, Marea Britanie), însă ce au văzut acolo i-a șocat pentru întreaga viață. Cei doi au făcut câteva fotografii, impresionați de vechimea și istoria castelului, însă au fost uimiți total să vadă că în poze apărea o fantomă.

Jon Wickes, de 50 de ani, și fiul său de 12 ani, Harry, au mers să vadă castelul, pentru că băiatul avea ca temă să afle istoria acestuia.

Jon Wickes crede că misterioasa apariție este fantoma unui fost călugăr. Potrivit unei legende locale, fantoma ar fi cea a lui William de Eynsford, care în anul 1130 s-a retras la acel castel, pentru a se călugări.

Fotografia face furori pe internet, însă mulți oameni cred că este un trucaj.

Sursa: http://stirinebune.gsp.ro/foto-o-fantoma-a-aparut-in-fotografia-facuta-de-un-copil-531302.html?utm_source=RomaniaTV&utm_medium=Parteneri&utm_campaign=RomaniaTV-sidebar3stiri

Cel mai greu copil din lume a pierdut suficientă greutate pentru a putea ieși din casă și a se juca

Arya Permana, în vârstă de 12 ani, din Indonezia, considerat cel mai greu copil din lume, a reușit să piardă suficientă greutate pentru a ieși din casă și a se putea juca cu prietenii, scrie Unilad.co.uk.

Băiatul de 12 ani cântărea 190 de kilograme, iar acest lucru l-a imobilizat la pat încă de șa vârsta de 10 ani, nu putea merge la școală și nici nu existau haine care să-l cuprindă. Activitățile sale zilnice erau limitate la a scrie mesaje pe telefon și o baie într-o piscină cu apă rece.

Cu un apetit uriaș, Arya consuma zilnic cantitatea de mâncare pe care ar fi mâncat-o doi adulți și tot îi era permanent foame. El mânca de câte cinci ori pe zi, iar favoritele sale erau orezul, curry-ul de pește, carnea de vită, supa de legume și Tempeh.

Mama sa, Rokayah Somantri, de 37 de ani, a povestit că fiul ei nu făcea decât să mănânce și să doarmă. Ea spune că nu a avut bani să îl ducă la doctori și că toate economiile familiei erau folosite pentru hrănirea sa.

Arya a devenit cunoscută în întreaga lume pentru greutatea sa neobișnuită, care l-au adus în atenția specialiștilor în dieteticieni.

A suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului în luna aprilie și apoi a început un regim alimentar foarte strict. Și-a schimbat dieta nesănătoasă, pentru a include o mulțime de fructe și legume nutritive și a luat sfaturi de la experții nutriționiști.

În urma intervenției chirurgicale, copilul care înainte devora tot ce găsea pe masă, consumă acum doar patru linguri de orez și bea lapte dietetic. De asemenea nu mai consumă carbohidrați și zahăr.

Acum, cântărind 120 de kilograme, Arya se simte mult mai bine, poate să meargă, iese afară, mearge la școală și se bucură de o viață activă și energică, jucând fotbal și badminton cu prietenii și chiar alergând doi kilometri în fiecare zi.

Mama sa a spus că ”Sunt foarte fericit să văd acum sănătatea fiului meu s-a îmbunătățit. Este minunat să-l văd jucându-se și mergând la școală ca de obicei. El a fost un student strălucit până când a trebuit să renunțe la școală pentru că nu mai putea să meargă. Sperăm că va pierde în curând și restul greutății și va trăi o viață sănătoasă și normală ca ceilalți copii”.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/cel-mai-greu-copil-din-lume-pierdut-suficienta-greutate-2121095

Maria Ghiorghiu, mesaj îngrijorător pentru două dive: „Atenție! Atenție la metrou!”

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis dezastrul de la Colectiv, a fost foarte activă pe blogul personal, acolo unde a postat un lanț de mesaje îngrijorătoare.

Dintre toate, a ieșit în evidență o postare care face referire la un posibil nou incident la metrou, în centrul căruia ar fi două dive neidentificate.

„Aud un glas care întreabă așa: ‘Unde te duci?’ Iar răspunsul veni de la un alt glas care râdea: ‘Mă duc să mă distrez la metrou!’

Și, iarăși, întreabă uimit glasul: ‘Cum?’ Iar răspunsul era așa: ‘Cu cele două dive!’ Dragii mei, chiar dacă nu mi s-a descoperit cine sunt cele două dive și ce gânduri avea acel glas, adică cum să se distreze, datoria mea este (…) să-i rog pe oameni să fie atenți în jurul lor oriunde s-ar afla,” a scris Maria Ghiorghiu.

De asemenea, Maria Ghiorghiu a mai anunțat și o posibilă dispariție a unei specii de pești și, din nou, a amintit de un major seism care ar urma să lovească România.

Sursa: http://spynews.ro/monden/maria-ghiorghiu-mesaj-ingrijorator-pentru-doua-dive-atentie-atentie-la-metrou-155708.html

Filipinezii au inventat albirea vaginelor. De ce și-ar face cineva o astfel de intervenție

După ce operațiile de albire a penisurilor au devenit extrem de populare anul trecut în Filipine, chirurgii de aici au început să facă întervenții chirurgicale de albire a vaginelor. Ei promit că clientele vor avea vaginele mai strâmte, mai curate și mai relaxate, scrie Mirror.

Știrile referitoare la albirea penisurilor au făcut înconjorul lumii luna trecută, după ce s-a aflat că sute de persoane au plătit sume uriașe pentru a-și face penisurile albe.

Același spital din Thailanda care oferea aceste proceduri chirurgicale a venit acum și cu o variantă pentru femei.

Cele care își doresc să-și ”îmbunătățească” zona intimă pot obține un vagin mai strâmt, mai curat și mai alb pentru 700 de lire sterline.

Intervenția de la clinica Celebrity Vicky Belo din Manila, Filipine, se face folosind lasere și este nevoie de trei sesiuni pentru a se obține cele mai bune rezultate.

Pacientele vor fi supuse unei anestezii locale și nu ar trebui să simtă niciun fel de durere.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/filipinezii-au-inventat-albirea-vaginelor-2121753

Minune! O iapa a INVIAT cu cateva clipe inainte sa fie eutanasiata. Cine a readus-o la viata! VIDEO

Intamplare bizara care a fost filmata de catre proprietarii animalului. O iapa a fost adusa la viata de partenerul ei!

O iapa a INVIAT cu cateva clipe inainte sa fie eutanasiata. Aceasta s-a prabusit la pamant si stapanii ei s-au speriat. Au crezut ca este pe moarte si au decis sa ii curme suferinta. Se pregateau sa o eutanasieze cand un miracol s-a intamplat.
Beatrice a fost gasita in grajd la pamant. Aceasta suferise severe dureri abdominale, posibil colici cabalini. Stapanii ei s-au gandit ca animalul este in suferinta. Asa ca au decis sa o eutanasieze dupa 6 ore. In acest timp, acestia au incercat sa o puna pe picioare.

Acestia si-au dat seama ca, dupa 6 ore de chin si cateva kg pierdute inainte de lesin, ca e in pericol. Se gandeau ca organele interne ii cedeaza pe rand si ca iapa este in mari dureri.

Proprietarii animalului alaturi de alti 4 fermieri s-au chinuit sa o aduca la viata. Dar nu s-a intamplat nimic. Au incercat sa ridice animalul de o tona si cu ajutorul unui tractor de gradina.
Sursa: https://ciao.ro/minune-o-iapa-inviat-cu-cateva-clipe-inainte-sa-fie-eutanasiata-cine-readus-o-la-viata-video/2/