Guvernul a luat decizia, astăzi. Ce se va întâmpla cu voucherele de vacanță, în 2019

După ce voucherele care aveau menirea să le ofere vacanțe românilor s-au dovedit a fi un dezastru, toată lumea s-a întrebat cum arată viitorul inițiativei.

Astăzi, în cadrul unei ședințe de guvern, a fost decisă soarta voucherelor de vacanță, despre care s-a vehiculat că vor fi eliminate. Iată că nu se va întâmpla asta, iar voucherele de vacanță vor fi menținute și în 2019.

„Am stabilit la nivelul Guvernului continuarea unei măsuri foarte apreciată, atât de angajaţii din sistemul public, cât şi din sectorul turismului. Mă refer la menţinerea în anul 2019 a voucherelor de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei. Am luat această decizie având în vedere atât beneficiile economice, cât şi pe cele sociale”, a precizat premierul, la începutul ședinței de miercuri, potrivit DCNews.

Inițiativa voucherelor de vacanță a luat o întorsătură haotică, după ce mulți oameni au preferat să vândă voucherele și să cheltuiască banii obținuți pe altceva, chiar dacă acest lucru era interzis prin lege.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/guvernul-a-luat-decizia-astazi-ce-se-va-intampla-cu-voucherele-de-vacanta-in-2019-175232.html

Profeția care dă fiori reci! Un cutremur devastator urmează să se producă la iarnă: ”Va avea loc cu zece minute înainte de miezul nopții și va devasta axa planetei”

Producerea a zeci de cutremure în ultima perioadă, în diferite colțurile ale lumii, determină tot mai multe persoane să se gândească că urmează să se producă un seism major. Iar una dintre profețiile care ”vorbește” despre această catastrofă este secretul de la Fatima.

Mai exact, unele persoane, care cred că în profețiile Fecioarei Maria spun că urmează să se producă un cutremur major într-o iarnă, cu 10 minute înainte de miezul nopții. Ba mai mult, acesta va dura opt ore și nu va extermina lumea, însă va fi al treilea semn ce va indica apropierea Apocalipsei.

Se spune că acest cutremur va devasta complet axa planetei noastre și va ține lumea în întuneric timp de trei ile.

”Totul va fi în întuneric. Atunci, o mare cruce mistică va apărea pe cer pentru a vă aminti preţiosul preţ pe care Iisus l-a plătit pentru Dragostea sa pentru umanitate. În casa voastră, unicul lucru care ar putea să lumineze vor fi aceste lumânări binecuvântate.

Următorul semn, care va declanșa și Apocalipsa, va fi asasinarea unui bărbat de nivel înalt. Atunci un război nuclear, așa cum nimeni nu își poate imagina, se va declanșa. În urma Apocalipsei, două treimi dintre oameni vor muri în primele trei zile.”,  se arată în profeția de la Fatima

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/profetia-care-da-fiori-reci-un-cutremur-devastator-urmeaza-sa-se-produca-la-iarna-va-avea-loc-cu-zece-minute-inainte-de-miezul-noptii-si-va-devasta-axa-planetei-id798339.html?utm_source=Website&utm_medium=a1ro-inedit&utm_campaign=RSS

VESTE BUNA pentru romanii! Credit Prima Casă – cum îţi poţi cumpăra o locuinţă

Tot mai mulţi români devin proprietarii unei locuinţe datorită facilităţilor pe care le pun la dispoziţie programele de creditare. Programul Prima Casă este una dintre soluțiile avantajoase prin care îți poți cumpăra o locuință, cu ajutorul unui credit bancar. Ce se va schimba în anul 2019? Iată cele mai utile informații pentru Prima Casă 2019!

Prima Casă 2019 – soluția avantajoasă de creditare

În fiecare an, programul Prima Casă a adunat tot mai multe persoane interesate de cumpărarea unei locuințe. Fie ca vorbim despre o garsonieră, un apartament cu 2 camere sau mai mare, creditarea a fost posibilă doar cu ajutorul câtorva documente importante din partea ta, viitor proprietar. Iată care sunt acestea:

  • Adeverință de veni;
  • Copie după contractul de muncă sau cartea de muncă;
  • Copie după fișa fiscală;
  • Copie duă certificatul de căsătorie, dacă este cazul;
  • Declarație de la notar care dovedește faptul că nu mai ai nicio locuință în proprietate, parțial sau integral și nu ai în derulare un alt credit ipotecar;
  • Documentele specifice în cazul în care obții venituri din chirii, dividente sau alte activități independente;
  • Actele cu privire la imobilul achiziționat;
  • Precontractul de vânzare-cumpărare încheiat cu firma specializată;
  • Actul de proprietate asupra imobilului sau a terenului pe care urmează să se construiască;
  • Extrase din documentația cadastrală.

Cum se obține creditul Prima Casă

La fel ca și în anii precedenți, Prima Casă 2019 va rămâne în același program, înițiat de guvern pentru a fi susținute sectoarele economice prioritare. Obiectivul principal al programului este acela de a debloca activitatea de creditate și de a impulsiona sectorul construcțiilor. Programul Prima Casă 2019 are ca și scop facilitarea obținerii unui credit.

Pentru a obține un credit, trebuie să te adresezi unei bănci din lista celor care participă la program. Se depune documentația la bancă și se analizează dosarul. Dacă va fi aprobat, atunci dosarul se va trimite la Fondul National de Garantare a creditelor pentru IMM pentru a obține garanția din partea statului.

Ulterior, după ce cererea a fost analizată, se aprobă sau respinge dosarul sau se retrimite la bancă în cazul în care nu este complet din punct de vedere al documentației. Dacă dosarul este aprobat, atunci se semnează contractul de credit între banca aleasă și client și contractul de garantare între cele trei părți implicate: client, bancă și Fond de garantare.

Cât durează obținerea unui credit Prima Casă 2019

Este recomandat să ai un timp de așteptare de aproximativ 60 de zile în antecontractele de vânzare-cumpărare, pentru a te asigura că este finalizată tranzacția și pentru a nu risca să îți pierzi banii pe care i-ai dat în avans.

Durata de obținere a creditului poate varia, depinde de procedurile interne  pe care le adoptă fiecare bancă în parte. Dacă în anumite cazuri se analizează mai repede un dosar, există și variantă să fie un proces mai greoi, care să dureze mai mult, chiar și până la 2 săptămâni.

Timpul de analiză al dosarului se poate prelungi dacă nu este evaluat corect dosarul ori dacă acesta nu este complet și mai are nevoie de documentație suplimentară.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/credit-prima-casa-cum-iti-poti-cumpara-o-locuinta-175306.html

Stiau jandarmii că urmează să intervină violent și nu doreau să fie identificați? Jandarmi cu indicativul de pe cască ascuns cu bandă izolatoare, la protestul din 10 august

Detalii incredibile care au fost surprinse la mitingul din 10 auust au ieșit la iveală astăzi, după o săptămână, de jurnaliștii de la Passport Productions. Mai mulți jandarmi au fost filmați că aveau indicativul de pe căști ascuns cu bandă izolatoare. Se ridică așadar întrebarea: știau jandarmii că urmează să intervină violent și nu doreau să fie identificați?

Jurnaliştii de la Passport Productions scrius că imaginile au fost surprinse la ora 16:30, când abia au existat câteva îmbrânceli şi câteva jeturi de gaze lacrimogene folosite de forţele de ordine.   „Dacă aceasta este o anchetă în adevăratul sens, Parchetul trebuie nu să verifice doar în hartii, ci trebuie să caute dovezi. Dacă Jandarmeria şi-a pus documentaţia în ordine, asta nu este o dovadă, este cel mult un indiciu. Dovezi trebuie să gasească anchetatorii (…) În imagine jandarmi în acţiune, la ora 16:30, cu numerele de identificare de pe caschete acoperite cu bandă adezivă neagra. Aceştia nu arată deloc ca oameni de toată isprava care lucrează în slujba cetăţeanului“, scrie Passport Productions.

„În imagine jandarmi în acțiune, la ora 16:30, cu numerele de identificare de pe caschete acoperite cu bandă adezivă neagră. Aceștia nu arată deloc ca oameni de toată isprava care lucrează în slujba cetățeanului și nu au nimic de ascuns”, precizează ziariștii.

Aceștia mai cer Parchetului General să verifice nu doar hârtii, ci să caute și dovezi pe imaginile luate în Piața Victoriei: „Dacă Jandarmeria și-a pus documentația în ordine, asta nu este o dovadă, este cel mult un indiciu. Dovezi trebuie să gasească anchetatorii. Românii acuză Jandarmeria de crimă, iar investigatorul pare că se erijează în vorbitorul Jandarmeriei și ne spune ce arme au folosit forțele de ordine, că știu de la ei, de la jandarmi, deci sigur e pe bune.”

În urmă cu trei zile, prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, declara că jandarmii care au participat la intervenţia de vineri din Piaţa Victoriei pot fi identificaţi după numărul de pe cască.

„Există modalităţi specifice de identificare, ei au un număr de identificare pe cască şi am remarcat acest lucru, cunoaştem acest lucru şi evident că mai devreme sau mai târziu îi vom identifica” a spus procurorul.

Sursa: https://ziarulonline.com/stiau-jandarmii-ca-urmeaza-sa-intervina-violent-si-nu-doreau-sa-fie-identificati-jandarmi-cu-indicativul-de-pe-casca-ascuns-cu-banda-izolatoare-la-protestul-din-10-august/

Un jandarm a stat țintă la gazele lacrimogene, pentru a demonstra că nu sunt nocive – video

Jandarmeria Română a invitat presa la o demonstrație live de folosire a muniției trupelor de intervenție în misiunile în care este nevoie de dispersarea manifestanților.

Acesta prezentare a fost făcută cu scopul de a demonstra presei că că gazele lacrimogene și tuburile acestor proiectile, care s-au folosit și pe 10 august în Piața Victoriei, nu sunt letale pentru populație.

Un jandarm a tras cu gaze lacrimogene într-un poligon militar, asistat de jurnaliști, în timp ce un coleg de-al său se afla în aria de acțiune a acelor gaze.

Alexandru Dinică, subofițer tehnic principal, le-a spus jurnaliștilor că rana care a fost prezentată pe rețelele de socializare de către un protestatar nu putea fi provocată de un tub de muniție al jandarmeriei.

”Acea urmă nu este lăsată de armamentul neletal, folosit de trupele de jandarmi. Deci uitați-vă care este diametrul aici și ce rană avea acel om pe picior. Asta este toată muniția pe care noi o folosim la misiunile de restabilire.” – a declarat jandarmul.

Jandarmii demonstrează în faţa presei, în poligon, utilizarea armelor de intervenţie la proteste

Jandarmii s-au gazat singuri, în poligon, ca să arate presei că armele antiprotest sunt sigure: „Nu-mi îngrădeşte nimeni dreptul de a folosi gazul şi de la un metru”: http://adev.ro/pdr28s

Publicată de Adevărul pe Luni, 20 August 2018

Sursa: https://ziarulonline.com/un-jandarm-a-stat-tinta-la-gazele-lacrimogene-pentru-a-demonstra-ca-nu-sunt-nocive-video/

O româncă a construit la Buzău o casă din cărămizi făcute din resturi de cânepă. Costă puţin, este ecologică şi nu ia foc

Cânepa, folosită în mod tradiţional pentru realizarea unor ţesături, se poate transforma în material de construcţie. O româncă stabilită în Canada şi mai mulţi voluntari ridică o casă din cărămizi făcute din resturile acestei plante. Costă puţin, este ecologică şi nu ia foc.

Stabilită de 17 ani în Canada, Mihaela Spulber a decis să-şi construiască o casă în ţara natală. A ales un sat din judeţul Buzău şi o tehnologie puţin cunoscută în România, dar tot mai mult folosită în Occident.

Mihaela Spulber: Practic, o combinaţie între puzderia de cânepă liant de var şi apă şi care se face la faţa locului şi se umple în cofraje. Trebuie menţionat că puzderia de cânepă este un produs secundar din industria cânepii.

Cărămizile obţinute din resturile mărunţite ale tulpinilor de cânepă oferă un grad mai mare de izolare termică decât materialele folosite în mod tradiţional în construcţii. De asemenea, nu poluează şi nu iau foc.

Florin Dumitru, constructor: La început a fost aşa o curiozitate să vedem cum arată şi încă mai sunt curios să vedem până la sfârşit.

Locuinţa din cânepă este ridicată de voluntari din toate colţurile ţării, care au aflat de proiect din postările pe Facebook ale proprietarei.

Anca Negrilă, voluntar: Facem o drumeţie de vreo 3 luni de zile şi am zis hai să ne băgăm şi noi în asta, mai învăţăm ceva.

Daniel State, voluntar: Îmi place că are atenţie la mediu, este ecologic, şi mereu am avut un interes pentru aşa ceva.

Ovidiu Toşa, tâmplar: De vreo doi-trei ani mă gândesc la asta, sunt constructor, sunt tâmplar, cânepa este un produs care în momentul de faţă începe să fie revoluţionar.

Casa ar putea fi finalizată anul viitor. Pentru construcție au fost cumpărați 400 de baloți de puzderie de cânepă, care au costat aproape 9.000 de lei.

Sursa: https://ziarulonline.com/o-romanca-a-construit-la-buzau-o-casa-din-caramizi-facute-din-resturi-de-canepa-costa-putin-este-ecologica-si-nu-ia-foc/

Pesta porcină face ravagii în întreaga lume. Este ciudat cum coincide cu invazia musulmana

Pesta porcină nu îşi face de cap numai în România, ci loveşte ţară după ţară, atât din Europa, cât şi din lume. În timp ce estonienii au reuşit să ţină sub control boala, virusul a ajuns, cel mai recent, în China, casă pentru jumătate din efectivul total de porci din lume, iar britanicii se tem că lucrătorii est-europeni ar putea duce şi la ei această epidemie, scriu The Guardian şi Bloomberg.

Noua epidemie a început în Europa Centrală şi de Est în ianuarie 2014, când primele cazuri au fost raportate în Lituania, urmate la scurt timp de focare în Polonia, în februarie, şi în Letonia şi Estonia în iunie şi septembrie, acelaşi an. Cazuri au fost, de asemenea, confirmate în estul Cehiei, în iunie 2017, şi în România şi Ungaria la începutul acestui an. Mai multe focare au fost raportate, de asemenea, în Rusia, Ucraina şi Moldova.

Securitatea alimentară a Chinei, ameninţată

În ultimele săptămâni s-au raportat focare în China. China are 400 de milioane de porci şi produce de două ori mai multă carne de porc decât Uniunea Europeană şi de 5 ori mai multă decât Statele Unite. Prima confirmare a virusului în această ţară a fost în data de 1 august, iar de atunci au fost înregistrate în total 8 focare. Specialiştii sunt îngrijoraţi de răspândirea bolii în această ţară deoarece carnea de porc este crucială pentru securitatea alimentară şi economia Chinei.

Britanicii, îngrijoraţi că est-europenii vor aduce la ei boala

În ritmul în care virusul se răspândeşte la momentul actual, ar dura câţiva ani până să ajungă la fermele din Marea Britanie. Însă oficiali ai asociaţiei naţionale de porci sunt preocupaţi că boala ar putea face un salt brusc, adusă de mare parte din agricultorii din Marea Britanie proveniţi din Europa de Est, cei mai numeroşi fiind românii şi bulgarii. Ei spun că atitudinea întâlnită în industria britanică a porcilor este că „nu este vorba dacă se va întâmpla, ci când se va întâmpla”.

Estonienii calculează pagubele

Agricultorii din Estonia încă mai calculează pagubele. În timp ce multe ferme comerciale mai mari au reuşit să evite boala, exploataţiile mai mici au fost devastate: din cele 920 exploataţii de porci care existau în Estonia în 2014, doar 125 au rămas. Deşi în acest an nu s-au raportat noi cazuri la porci domestici din Estonia, oficialii subliniază faptul că dimensiunea redusă a ţării face mult mai uşoară conceperea, aplicarea şi comunicarea unui plan de biosecuritate faţă de alte ţări mai mari, cum ar fi Polonia sau Germania. Cu toate acestea, ei trăiesc cu teama că şi cel mai trivial act de neglijenţă ar putea declanşa din nou boala.

„Suntem foarte îngrijoraţi în privinţa vecinilor noştri”, spune un oficial al Comitetului Veterinar şi Alimentar Estonian. „De exemplu, avem această graniţă mică cu Rusia şi dacă nu ştim ce se întâmplă acolo, ce fel de situaţie există, nu putem anticipa ce se va întâmpla. Mistreţul sălbatic se reproduce foarte repede – mi-e teamă că riscul acestei boli va fi cu noi pentru totdeauna”, spune acesta.

Cum se pregătesc nemţii şi danezii

În Germania, agricultorii au cerut sacrificarea a 70% din populaţia de mistreţi, despre care se presupune a număra câteva sute de mii de exemplare. Populaţiile mari de mistreţi au făcut controalele mai dificile şi, odată ce ai atât de mulţi mistreţi, este dificil să reduci numărul, pentru că ei continuă să se reproducă, spun specialiştii. Danemarca plănuieşte să construiască un gard de-a lungul graniţei cu Germania, pentru a preveni migrarea mistreţilor. „Dacă în Danemarca ar izbucni pesta porcină africană, comerţul intracomunitar în UE ar fi afectat, iar pieţele de export din ţările terţe s-ar închide imediat”, spune un specialist de la Administraţia daneză veterinară şi alimentară. Este însă doar o chestiune de timp până când boala va ajunge în Danemarca, un exportator major de carne de porc, adaugă el. Institutul Naţional Veterinar din Danemarca a estimat că un focar ar putea costa ţara până la 10 miliarde de coroane daneze (1,2 miliarde de lire sterline).

Ritm mai rapid de răspândire

Europa a mai fost lovită de pesta porcină africană în 1957, când a fost introdusă în Portugalia, după ce porcii de lângă un aeroport din Lisabona au fost hrăniţi cu mâncarea unei companii aeriene infectată cu acest virus. Boala s-a răspândit în Spania şi Franţa şi a fost eradicată pe continent abia 33 de ani mai târziu, în 1990. Faţă de situaţia de la mijlocul secolului trecut, acum răspândirea este mult mai rapidă, consideră specialiştii consultaţi de The Guardian. O oportunitate crucială de limitare a răspândirii virusului a fost ratată în 2007, spun ei, atunci când oficialilor georgieni le-au trebuit aproximativ trei luni pentru a diagnostica boala, după ce a fost introdusă în ţară din Africa de Est. În momentul în care a fost făcut diagnosticul, probabil ea trecuse deja frontierele internaţionale. În următorii câţiva ani, răspândirea a fost lentă şi, uneori, boala părea a fi sub control.

Sursa: https://ziarulonline.com/pesta-porcina-face-ravagii-in-intreaga-lume-este-ciudat-cum-coincide-cu-invazia-musulmana/

VIDEO! Valurile uriașe au făcut peste 170 de victime: Imagini apocaliptice in..

Aeroporturi inundate, vehicule luate de vânt, valuri uriaşe – taifunul care s-a abătut marţi asupra vestului Japoniei, cel mai violent care a lovit direct arhipelagul nipon în ultimii 25 de ani, a făcut cel puţin şase victime şi 170 de răniţi, informează AFP, citată de Agerpres.

Mass-media locale au raportat cel puţin şase decese, inclusiv cel al unui bărbat de 71 de ani rămas captiv într-un imobil care s-a prăbuşit după trecerea ciclonului Jebi, care a adus în Japonia ploi diluviene şi vânturi violente, cu rafale ce au atins în anumite zone viteze de 220 de kilometri pe oră.

O altă persoană se află în stare critică, iar aproximativ 170 de oameni au fost răniţi.

Numeroşi localnici au fost îndemnaţi să îşi părăsească locuinţele în zonele inundabile sau susceptibile de a fi afectate de şuvoaiele de noroi: în total, autorităţile au recomandat unui număr de 1,2 milioane de locuitori să se îndrepte spre adăposturi şi alte 16.000 de persoane au primit ordinul de evacuare, chiar dacă textul nu are un caracter obligatoriu.

Turişti rămaşi blocaţi

În plus, taifunul a provocat pagube materiale impresionante, în special în regiunea Osaka.

Pe o mare dezlănţuită, un petrolier s-a încastrat în parapetul unui pod ce duce la aeroportul internaţional din Kansai. Acel aeroport, construit pe mare, a fost inundat şi închis după ce subsolul şi pistele sale au fost invadate de ape, a precizat pentru AFP un oficial din Ministerul Transporturilor.

Aproximativ 3.000 de călători au rămas blocaţi în interiorul clădirii aeroportului marţi seară. Verificări ce vizează acel pod avariat sunt în curs de desfăşurare, „însă nu ştim când vom putea să readucem acele persoane” pe uscat, au precizat reprezentanţii aceluiaşi minister.

Imagini transmise de posturile de televiziune arată schele şi macarale distruse de vânt, faţade de magazine distruse, acoperişuri smulse, copaci prăbuşiţi şi stâlpi de electricitate contorsionaţi. Pe drumuri, camioane şi automobile au fost răsturnate.

Chiar şi blocurile tip zgârie-nori, construite pentru a rezista la seisme puternice, au fost afectate.

În Osaka, o roată de 100 de metri, deşi a fost oprită, a devenit incontrolabilă şi se învârte, alimentată de forţa vânturilor.

Zeci de automobile garate într-o parcare din regiunea afectată s-au tamponat, iar în zonă a izbucnit şi un incendiu, a cărui cauză nu a fost încă stabilită.

Cursele aeriene şi feroviare au fost anulate

Transporturile au fost puternic perturbate: companiile aeriene au anulat, ca măsură de precauţie, aproape 800 de zboruri.

Numeroase curse feroviare au fost suspendate, inclusiv cele pentru trenurile de mare viteză Shinkansen între Tokyo şi Osaka, ce transportă în fiecare zi sute de mii de pasageri. În Kyoto, o mare parte din acoperişul gării s-a prăbuşit.

Marile magazine din regiunea Osaka au decis să îşi închidă porţile. Companii importante, precum Toyota, Honda şi Panasonic, şi-au suspendat producţia în uzinele lor, iar alte firme au cerut angajaţilor să rămână acasă. Numeroase şcoli i-au sfătuit pe elevi să facă acelaşi lucru.

Peste 1,4 milioane de locuinţe şi imobile au fost private de electricitate, a raportat presa niponă.

Sursa: https://a1.ro/news/extern/video-valurile-uriase-au-facut-peste-170-de-victime-imagini-apocaliptice-in-japonia-id797911.html

Ironie epidemică: Festival al Porcului, desfăşurat FĂRĂ porci, la Sibiu

În plină epidemie de pestă porcină, la sfârșitul acestei săptămâni va avea loc cunoscutul Festival al Porcului de Bazna (Jud. Sibiu). Această a patra ediţie a evenimentului se va desfăşura însă fără ingredientul de bază: porci vor fi doar pe afişurile festivalului.

Evenimentul care va avea loc pe 8 – 9 septembrie, se va desfăşura pe platoul din fața Bisericii Evanghelice din localitatea Bazna şi va fi acompaniat de concerte de muzică populară și pop-rock, anunţă Turnul Sfatului.

Dacă la edițiile anterioare ale festivalului porcul de Bazna nu lipsea, adică se organizau inclusiv expoziții de animale vii, de data aceasta, organizatorul a renunțat la ele.

La festival însă nu vor lipsi grătarele sau alte tipuri de mâncare, care vor fi asigurate de operatori specializați și autorizați.

Sursa: https://b1.ro/stiri/eveniment/ironie-epidemica-festival-al-porcului-desfasurat-fara-porci-la-sibiu-239088.html

O femeie și-a băgat copilul de 3 ani cu CAPUL ÎN VECEU pentru că „a vorbit urât”! A filmat gestul și a ajuns pe Facebook. Acum primește amenințări cu MOARTEA

O mamă din Florida a dat dovadă de inconștiență atunci când a decis să-i aplice o corecție atipică fiului ei de doar trei anișori. Micuțul a fost luat de picioare, ridicat cu capul în jos și vârât în vasul de toaletă.

Kaitlyn Wolf, mama copilului de 3 ani, a povestit pentru presa americană că a vrut inițial să-i spele copilului gura cu săpun – aceasta fiind o expresie folosită de părinți pentru a-și speria copiii care vorbesc urât, dar pe care femeia se pare că voia să o pună în practică

VIDEO cu imaginile incredibile Din fericire, dacă se poate spune așa, mama a renunțat la metoda săpunului care ar fi putut să-i pună viața în pericol micuțului și a recurs la o variantă foarte traumatizantă din punct de vedere emoțional: și-a ridicat fiul de picioare, cu capul în jos, și l-a vârt în vasul de veceu. Fiul cel mare al femeii a filmat, amuzat, întreaga scenă.

Ce a făcut micuțul pentru a merita o astfel de corecție? „A înjurat”, a explicat Kaitlyn Wolf. „A fost o glumă. Eu și fiul meu așa ne jucăm. Iar fiul meu cel mare a filmat”, a mai spus ea.

Mama spune că a trimis înregistrarea dădacei copilului, spunându-i „uite o metodă nouă de disciplinare, haha!”. Bona a trimis imediat înregistrarea unei foste iubite a bărbatului cu care Kaitlyn trăiește în concubinaj. Aceasta a postat clipul pe net și în scurt timp Wolf a început să primească amenințări cu moartea, cât și vizita autorităților.

„Capul lui nu a fost nicio secundă sub apă. Fața lui nu s-a udat, doar părul. E groaznic să mă gândesc că aș putea să-mi pierd copiii în urma acestui incident, a unei glume”, a declarat femeia pentru Channel 9.

Sursa: https://evz.ro/femeie-si-a-bagat-copilul-cu-capul-in-veceu.html