Tânără de 20 de ani, violată în plină stradă! Oamenii s-au înghesuit să filmeze și nimeni nu a ajutat-o

O tânără de numai 20 de ani, studentă în Statele Unite ale Americii a trecut prin momente de coșmar! Aceasta a fost abuzată sexual în primă stradă și nimeni nu a intervenit pentru a o ajuta.

O studentă din Statele Unite ale Americii, de 20 de ani a trecut prin clipe cumplite. Tânăra a fost abuzată sexual în plină stradă, iar oamenii s-au înghesuit să o filmeze, crezând că este vorba despre un act sexual spontan, în public, scrie presa internațională.

Tânăra în vârstă de 20 de ani a fost şocată atunci când a ajuns acasă şi a văzut că pe site-urile de socializare apăreau fotografii şi filmuleţe cu ea în timp ce era violată. Tânărul care a postat dovezile crezuse că vede un simplu act sexual în public, astfel a decis să fotografieze totul şi să posteze pe Twitter: „A fost distractiv atât cât a durat”, a comentat el.

Abia mai târziu avea să realizeze că luase parte, involuntar, la un abuz sexual. În acelaşi timp, o alta fotografie o arată pe tânără, care zace inconştientă pe trotuarul campusului. Filmuleţele si pozele, care au fost retrase de pe majoritatea site-urilor, reprezintă probe importante pentru poliţişti.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/studenta-violata-strada-199544.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.