TRAGEDIE la KANAL D! INIMA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU A CEDAT! Fanii, ÎN LACRIMI!

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai celebri designeri de modă din România. În urmă cu câteva luni, Botezatu s-a confruntat cu mari probleme la inimă, ba mai mult, chiar a fost la un pas de moarte în urmă cu mai mulți ani din această cauză.

Celebrul designer s-a internat într-o clinică din Turcia unde a fost supus unei intervenții medicale, pe inimă, prin intermediul căreia i-au fost montate câteva stenturi.

Chiar el a mărturisit că nu a scăpat în totalitate de problemele de sănătate după ce s-a operat, iar acum ia în fiecare zi o mulțime de pastile. Ba chiar a avut un moment în care colegii săi au chemat salvarea în timpul filmărilor.

„După operație, s-a chemat salvarea chiar și în timpul filmărilor de la „Bravo, ai stil’, și producătoarea noastră pe care o iubesc și o ador a avut grijă de mine și m-am simțit și aici că sunt iubit și apreciat, pentru că simți nevoia să vezi că oamenilor cu care lucrezi le pasă de tine, mai ales că simțeam că dau colțul.

Trebuia să merg demult la Istanbul, pentru că acolo m-am operat la o clinică celebră și nu am fost de câteva luni. Uneori sunt ușor inconștient în detrimentul meu și în favoarea jobului meu, dar asta e. Urmez un tratament după intervenție, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută, dar nu fac niște eforturi extraordinare. Repet, regim alimentar nu țin,’ a precizat celebrul designer, potrivit avantaje.ro.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/monden/tragedie-la-kanal-d-inima-lui-catalin-botezatu-a-cedat-fanii-in-lacrimi-272565.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.