.
.

Portal de stiri independent

.

ULTIMA ORĂ! Un incendiu a izbucnit la clubul Colectiv, acolo unde au murit 65 de tineri! Pompierii şi poliţiştii sunt în alertă!


Incredibil, dar adevărat! Un incendiu a izbucnit, astăzi, în imediata apropiere a fabricii Pionierul, acolo unde 65 de tineri au fost ucişi la 30 octombrie 2015 de flăcările care au cuprins clubul Colectiv.

O casă a luat foc în imediata apropiere a a fabricii „Pionierul” din Sectorul 4 al Capitalei. Popmpierii au intervenit cu două autospeciale. La faţa locului s-a deplasat şi o maşină a Poliţiei. În acest moment nu se cunosc motivele care au dus la acest incendiu.

Pe 30 octombrie 2015, formația rock „Goodbye to Gravity” își lansa cel de-a doilea album, ”Mantras of War”, într-un concert găzduit de clubul Colectiv, situat în incinta fabricii „Pionierul”. În urmă incendiului care a izbucnit în clubul din Capitală și-au pierdut viață patru dintre cei cinci membri ai trupei, alături de jurnaliști și fani. În afară celor 65de tineri decedați, peste 160 de oameni au fost răniți în incendiu.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/foto-ultima-ora-un-incendiu-a-izbucnit-la-clubul-colectiv-acolo-unde-au-murit-65-de-tineri-pompierii-si-politistii-sunt-in-alerta-154507.html

 

loading...

Reviews

  • Total Score 0%
User rating: 0.00% ( 0
votes )Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.