Un mire a fost bătut măr, cu o seară înainte să se căsătorească. ”Mi-am pierdut ochii, mi-am ruinat nunta”

Momente teribile pentru un bărbat chiar cu o zi înainte de nunta sa. Tânărul a fost bătut și desfigurat, cu doar câteva ore înainte să se căsătorească.

Totul s-a întâmplat într-un bar din Marea BritanieScott Richards ieșise cu prietenii lui în oraș pentru a petrece ultima noapte de burlăcie, însă acolo a fost bătut fără milă și tăiat cu cioburile de la o sticlă. Bărbatul de 31 de ani, care a fost polițist, a avut nevoie de 14 copci la nas, potrivit Mirror.

“Tot ce vedeam era sânge. Atunci m-am prăbuşit la podea. În timp ce prietenii mei încercau să şteargă sângele, mi-au spus că nu este prea rău, dar m-am uitat la fratele meu şi mi-amd at seama că era foarte grav. A început să plângă şi mi-a spus că nasul meue ra despicat şi aveam sticlă inclusiv în ochi. Plângeam şi eu, gândindu-mă că nu mă voi mai căsători, că am distru totul”, a spus tânărul.

“Mă gândeam că totul s-a terminat. Mi-am pierdut ochii, mi-am ruinat nunta. Cariera mea a dispărut”, a spus tânărul, care din fericire, a putut ajunge la propria nuntă, dar care spune că nu va uita niciodată drama prin care a trecut.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/mire-batut-inainte-nunta-199828.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.