Un nou divorț în showbiz! După 12 ani de căsnicie, doi actori de la noi își spun „Adio”

Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol formau unul dintre cele mai f umoase și stabile cupluri din showbiz, însă se pare că cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Cei doi nu mai locuiesc împreună de patru luni.

Îndrăgita actriță a postat pe blogul ei un text care lasă loc de interpretări și care lasă de înțeles că trece prin clipe dificile.

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale’, a scris Ioana.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit.

Contactată de   ziarul Libertatea, actrița a recunsocut că nu e totul roz între ei, dar nu a vrut să dea mai multe detalii: „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu’.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol nu mai locuiesc împreună de 4 luni

Potrivit Libertatea, problemele între ei au început în urmă cu un an, iar de patru luni nu mai locuiesc împreună, după ce s-au certat cu mare scandal și la casa lor a ajuns poliția.

„La casa lor a ajuns poliția, au avut un scandal chiar de față cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai văzut pe Papadopol în zonă, a plecat de acasă’, a povestit un vecin pentru Libertatea. Ce-i drept, actrița nu a mai publicat poze cu soțul ei, din septembrie anul trecut. În toate imaginile apare singură sau împreună cu fetița ei și doar în ianuarie apare alături de soțul ei într-o imagine în care fac reclamă la cafea.

„Sunt mândră că sunt o femeie independenta! Însă această independeța este o sabie cu două tăișuri… căci sunt de aproximativ un an de zile într-o mare problemã personală și iată că super puterea mea independența’ m-a trădat în acest caz și m-am trezit că nu pot face față singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanță…’, a recunoscut Ioana, într-o altă postare pe blog.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au cunoscut în 2004, când au fost distribuiți în prima telenovelă a postului Acasă TV, „Numai iubirea’. S-au căsătorit în 2007, iar iubirea lor a fost completată cu o fetiță reușită, Ruxandra Ioana, acum în vârstă de 11 ani. Păreau să fie cel mai stabil cuplu din showbiz și nimeni nu se aștepta la o asemenea veste.

Sursa: https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/un-nou-divort-showbiz-dupa-12-ani-de-casnicie-doi-actori-de-la-noi-isi-spun-adio-nimeni-nu-credea-ca-ei-se-vor-desparti-201762

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.