Un nou incendiu mare în Franţa! Flăcări puternice la Versailles. Pompierii au intervenit cu 26 de autospeciale

Un incendiu mare a izbucnit în orașul Versailles, Franța, într-o clădire privată.Incidentul este localizat pe strada Clagny, la câteva sute de metri de Palatul Versailles. Surse din cadrul serviciilor de intervenție afirmă că focul a cuprins un garaj al unui imobil privat și se extinde rapid.

Pompierii încearcă să aducă incendiul sub control, astfel că au intervenit cu 26 de autospeciale. Conform înregistrărilor video apărute în spațiul virtual, o coloană imensă de fum poate fi văzută ridicându-se din zonă.

Oamenii legii au închis perimetrul și au îndemnat trecătorii să evite zona. Chiar dacă până în acest moment nu există informații despre cum a izbucnit incendiul, unii utilizatori de pe rețelele de socializare au afirmat flăcările s-au declanșat într-un depozit de mașini.

Sursa: https://www.fanatik.ro/un-nou-incendiu-mare-in-franta-flacari-puternice-la-versailles-pompierii-au-intervenit-cu-26-de-autospeciale-18888595?utm_source=b1Sport&utm_medium=referral&utm_campaign=unici&utm_content=b1INTERIORdeskmobil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.