Un tânăr de 28 de ani a vrut să-și ucidă prietena, în vârstă de 83 de ani, într-un mod total neobișnuit. Femeia a supraviețuit, iar bărbatul a fost arestat Citeşte întreaga ştire: Un tânăr de 28 de ani a vrut să-și ucidă prietena, în vârstă de 83 de ani, într-un mod total neobișnuit. Femeia a supraviețuit, iar bărbatul a fost arestat

Benjamin Field, un tânăr de 28 de ani, a fost arestat, fiind acuzat că a încercat să-și omoare partenera, pe Ann Moore Martin, în vârstă de 83 de ani, într-un mod mai puțin obișnuit.
Tânărul a pus ochii pe averea bătrânei și, pentru a pune mai repede mâna pe bani, s-a gândit că o partidă de sex „viguros” i-ar putea cauza femeii un infarct, a notat thesun.co.uk. Tânărul a mizat că totul va părea un accident, din pricina vârstei femeii, dar planul lui nu s-a îndeplinit. Femeia a supraviețuit „maratonului sexual” la care a fost supusă și a realizat care-i erau intențiile tânărului.
Cazul a ajuns în instanță și este judecat de instanța din Oxford. Procurorul Oliver Saxbya spus că Benjamin Field avea ca scop uciderea partenerei sale, dar într-un mod în care totul să pară un accident. Îi scria pe oglinda din baie să-i lase averea „A căutat o modalitate de a o ucide în timpul unei partide de sex viguros. Ar fi putut suferi un infarct dacă activitatea sexuală era foarte intensă”, a spus procurorul. Oamenii legii au aflat că tânărul a încercat să se joace și cu mintea femeii, scriindu-i mesaje pe oglinda din baie că Dumnezeu îi ordonă să lase toată averea tânărului. El a solicitat și ajutorul unui prieten  magician, Martyn Smith, s-o facă să creadă că a înebunit și că mesajele primite erau chiar de la Dumnezeu.
Femeia a supravieţuit planului tânărului şi chiar i-a lăsat toată averea, convinsă de mesajele „divine”. Avocatul femeii a reuşit să anuleze transferarea moştenirii chiar înainte de moartea femeii. Femeia a murit în 2017, tot din cauza unui atac de cord.

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/un-tanar-de-28-de-ani-a-vrut-sa-si-ucida-prietena-in-varsta-de-83-de-ani-intr-un-mod-total-neobisnuit-2623149?utm_source=antena3&utm_medium=referral

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.