VESTE BUNA! Sultanu il poate scapa pe Ionut Gologan de spanzurare. Iata care sunt sperantele lui!

Ionuţ Gologan, românul condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic de droguri, a primit o veste bună în închisoare. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că sultanul din Malaezia a comutat pedeapsa cu moartea pentru un alt bărbat care fusese condamnat la spânzurătoare, după ce a fost prins cu droguri. În aceste condiţii, Ionuţ speră să aibă parte de un tratament similiar, având în vedere că există un precedent. (VEZI ŞI: Imagini tulburătoare cu iadul în care Gologan îşi aşteaptă moartea: Deţinuţii sunt torturaţi în ”congelator” şi…)

Deşi autorităţile române au făcut tot posibilul pentru a-l ajuta pe Gologan, încercând să îi comute pedeapsa şi să îl aducă în România, unde să fie închis într-un penitenciar, situaţia tânărului a rămas neschimbată. Ionuţajunsese la capătul puterilor, după cum declara recent tatăl lui pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Acum, însă, românul a primit o veste bună după gratii şi i-a revenit speranţa. (CITEŞTE ŞI: Mama lui Gologan a făcut anunţul)

Shahrul Izani Suparman, un bărbat care a fost condamnat la moarte în 2009, după ce a fost prins cu droguri, a obţinut clemenţa sultanului Malaeziei, care i-a comutat pedeapsa. Familia acestuia a făcut mai multe solicitări în acest sens, iar recent bărbatul a primit vestea cea mare şi a aflat că nu va fi spânzurat, ci îşi va ispăşi pedeapsa după gratii. ”Sultanul i-a schimbat pedeapsa cu moartea cu închisoarea”. Având în vedere că există un precedent, sunt şanse ca şi Ionuţ Gologan să scape de spânzurătoare. Mai multe persoane, inclusiv bunica lui Ionuţ, i-au scris sultanului Malaeziei şi l-au implorat să-i acorde clemenţă românului, însă până acum nu au primit vreun răspuns. Cu toate acestea, Ionuţ este mai optimist, după ce a aflat de gestul făcut de sultanul Malaeziei.

Sursa: https://www.cancan.ro/ultima-ora-sultanul-i-a-schimbat-condamnarea-la-moarte-cu-vestea-care-ii-da-sperante-lui-ionut-gologan-17101501

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.