.
.

Portal de stiri independent

.

Vezi care este starea Monicăi Anghel după operație!


Monica Anghel tocmai a suferit o intervenție la coloană.

Acum este acasă și le-a transmis un mesaj fanilor!

Monica Anghel se simte din ce în ce mai bine, după ce a suferit în luna iulie o operaţie pe coloană. Aceasta merge aproape zilnic la medic pentru a face exerciţii de kinetoterapie, pentru a se reface în totalitate. Aceasta a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars despre starea sa de sănătate.

După ce a ales să-şi facă o schimbare de look extravagantă, vopsindu-şi părul de o culoare roz violentă, Monica Anghel a spus în emisiunea „Star Matinal” că se simte excelent şi că s-a recuperat aproape în totalitate, după ce în luna iulie a suferit o operaţie pe coloană.

„Mă simt din ce în ce mai bine, asta e programul meu zilnic, vin în fiecare dimineaţă aici la clinică. Mă simt foarte bine cu partea de recuperare, sunt 90% recuperată. În 6 saptămâni am slăbit 8 kilograme. Dimineaţa încep cu kinetoterapia, gimnastica medicală. Într-o zi am făcut 240 de abdomene fără să ştie doctorul. (…) În două luni o să pot urca pe munte!”, a declarat Monica Anghel pentru Antena Stars.

Sursa: http://spynews.ro/monden/video-starea-de-sanatate-a-monicai-anghel-dupa-operatia-pe-coloana-in-6-saptamani-am-slabit-8-kilograme-148741.html

loading...

Reviews

  • Total Score 0%
User rating: 0.00% ( 0
votes )Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.