Gheorghe Turda a trecut în aceste zile prin clipe dureroase. S-au împlinit nouă ani de la moartea soţiei lui, iar în momentul în care a văzut o trupă de balet în platoul „Răi da buni” şi-a amintit de pasiunea pe care a avut-o cea cu care a avut o căsnicie ca-n vis.

Invitat în cadrul emisiunii „Răi da buni” de la Antena Stars, Gheorghe Turda a povestit cât de greu i-a fost zilele trecute, când a trebuit să organizeze parastasul de nouă ani de la moartea soţiei lui.

„Am făcut parastasul de 9 ani al soţiei mele. Mi-au readus amintiri cu acest spectacol de balet. Mi-ai adus aminte de balerina. Soţia mea avea 24-25 de ani când am cunoscut-o. Ea a avut 22 de ani de suferinţă. A avut norocul să îşi cunoască prima nepoată. Noi avem acum trei nepoţi. Am făcut această slujbă de 9 ani, creştineşte. Se spune că acolo sus între stele sufletul ei va fi împlinit din punct de vedere religios şi nu numai”, a spus Gheorghe Turda.

„Eu cred că nu se poate compara cu nimic. nu mai poate exista o altă iubire din punct de vedere familial, tot ce înseamnă iubire de început într-o căsnicie. E greu să găseşti o adoua egal cu prima”, a mai spus Gheorghe Turda.

Sursa: http://spynews.ro/monden/video-gheorghe-turda-cu-sufletul-sfasiat-de-durere-22-de-ani-de-suferinta-155683.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *