Video. Scene fierbinți de amor ziua în amiaza mare! Oamenii au încremenit când au văzut ce se întâmpla în iarbă

Sex nebun pe bulevard, în Brăila! Toată scena a fost filmată, iar martorii au rămas șocați de ce vedeau: „N-aveau nicio treabă cu ce se întâmpla în jurul lor”. Cine sunt cei doi amorezi pătimași

Scene interzis de fierbinți pe marginea bulevardului, în plină zi! Doi îndrăgostiți nu și-au mai putut controla instinctele și au făcut sex nebun în mijlocul drumului, într-o zonă foarte circulată din Brăila!

Întregul moment a fost filmat de niște taximetriști și au stârnit revoltă în rândul internauților. Cei doi amorezi pătimași au fost reținuți de poliție și urmează să răspundă în fața legii pentru faptele lor.

Un cuplu tradiţional, format dintr-un bărbat şi o femeie întrețineau relații sexuale, la vedere, pe spaţiul verde, la niciun un metru de marginea străzii pe care treceau sute de mașini.

După ce a crezut că este vorba de un accident, un taximetrist a oprit pe partea cealaltă a străzii pentru a oferi ajutor. În cele din urmă, acesta a descoperit cu stupoare că în iarbă nu se zbătea nimeni după ajutor, ci doi oameni se aflau în culmea plăcerii.

Șocat de cele văzute, taximetristul a scos telefonul și a filmat întreaga scenă, făcând-o public ulterior.

Pentru că scenele s-au petrecut ziua în amiaza mare și în văzul tuturor, numeroșii martori i-au huiduit copios pe protagonişti, fără însă ca aceştia să arate vreo urmă de rușine: „N-aveau nicio treabă cu ce se întâmpla în jurul lor. Îşi vedeau nestingheriţi de treabă, fără să le pese că e indecent, că e ilegal, că lumea îi huiduie”, a declarat un martor ocular.

Filmarea a stârnit un imens scandal de internet, mulţi dintre cei care au comentat la postare fiind de părere că momentul surprins de cameramanul amator este relevant pentru lipsa de activitate a Poliţiei Locale, care se ocupă de controale de mediu, de filtre rutiere şi de controale economice la firme în loc să se ocupe de esenţial: ordinea publică.

}n urma unui apel la 112, autoritățile s-au prezentat la fața locului şi au reuşit să-i identifice pe protagoniştii partidei de amor la vedere.

Este vorba de un bărbat de 34 de ani, din Brăila şi de o femeie de 48 de ani din Călăraşi. Cei doi nu se cunoaşteau dinainte, partida de sex fiind ad-hoc, după ce s-au împrietenit rapid la o stică de vodcă băută în acelaşi loc unde s-a consumat şi amorul fără perdea: la marginea străzii.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Brăila, aventura excentrică a celor doi va fi plătită scump în fața Justitiţiei pentru că ambii s-au ales cu dosar penal pentru „ultraj bunelor moravuri”.

Conform articolului 375 din Noul Cod Penal, „fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”, potrivit adevarul.ro

Sursa: https://a1.ro/news/social/video-scene-de-amor-nebun-la-marginea-unui-bulevard-extrem-de-circulat-oamenii-au-incremenit-cand-au-vazut-ce-se-intampla-in-iarba-id864778.html?utm_source=antena3.ro&utm_campaign=Cross%20Promo&utm_medium=Caseta%20Final%20Articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.