VINE URGIA peste ROMÂNIA! Ce urmează să se ÎNTÂMPLE în mai multe județe, în CÂTEVA MINUTE

Meteorologii au emis un cod de ploi valabil pentru câteva județe din nord-vest și Transilvania.

Ploile vor lovi și în județul Caraș-Severin. “În perioada 23 – 28 aprilie, circulația aerului, preponderent din sector sudic, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană, înspre sudul, centrul și estul Europei. În această perioadă, va ploua temporar în regiunile de la sud și vest de țara noastră, iar ploile vor determina depunerea prafului, astfel încât concentrația particulelor de praf care urmează a ajunge deasupra României va fi redusă”, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

“Depunerile din țara noastră vor putea fi observate în zonele și intervalele cu ploaie, cel mai probabil în cursul zilei de 23 aprilie și în noaptea de 23/24 aprilie în regiunile vestice, nord-vestice și la munte, iar spre finalul săptămânii mai ales în jumătatea de vest a țării” mai spun meteorologii.

Sursa: https://www.b1.ro/stiri/eveniment/vine-urgia-peste-romania-ce-urmeaza-sa-se-intample-in-mai-multe-judete-in-cateva-minute-273129.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.