.
.

Portal de stiri independent

.

Viorel Lis, în stare gravă. Medicii s-au crucit când au văzut de ce suferă în realitate fostul primar!


Pentru Viorel Lis problemele de sănătate continuă chiar dacă în urmă cu puțin timp a suferit o intervenție chirurgicală foarte delicată. Potrivti propriilor declarații, fostul primar al municipiului București nu a depășit momentele dificile, iar starea sa este destul de instabilă.

Soțul Oanei se simte slăbit și are amețeli foarte puternice. Într-o declarație făcută presei, Lis a dezvăluit că medicii au fost surprinși să descopere cât de degradată era sănătatea acestuia, iar în timpul operației au reperat mai multe probleme de care acesta suferă: „Medicii s-au crucit când au văzut ce e înăuntru. Nu e bine deloc”, a dezvăluit Viorel Lis.

Viorel Lis (n. 19 martie 1944, Zărnești, județul Brașov) a fost primarul Bucureștiului, mai întâi interimar în perioada 16 ianuarie 1997 – 13 noiembrie 1998, după ce Victor Ciorbea a devenit prim-ministru al României, și apoi ales în perioada 13 noiembrie 1998 – 26 iunie 2000.

A demisionat apoi din PNȚCD și și-a fondat un partid propriu denumit Partidul Noua Generație.

În 2004, a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație la postul de primar general la alegerile locale din București, 2004.

Sursa: http://a1.ro/showbiz/vedete/viorel-lis-in-stare-grava-medicii-sau-crucit-cand-au-vazut-de-ce-sufera-in-realitate-fostul-primar-id722430.html

loading...

Reviews

  • Total Score 0%
User rating: 0.00% ( 0
votes )Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.