.
.

Portal de stiri independent

.

Vrea sa faca un bebelus cu cel mai sexy robot de pe planeta! Tocmai a facut anuntul care i-a scandalizat pe multi


Barbatul care a inventat cel mai sexy robot de pe planeta a luat o decizie neasteptata, care insa cu siguranta va starni o serie de controverse. Creatorul robotului care a primit numele de Samantha spune ca acum vrea sa duca lucrurile la un alt nivel.

Sergi Santos isi doreste ca relatia sa cu respectivul robot sa evolueze si isi doreste un bebelus cu inteligenta artificiala denumita Samantha. Toate acestea in ciuda faptului ca barbatul are acasa o sotie iubitoare.

Acesta a facut marele anunt de curand, spre socul tuturor. De asemenea, in casa lui din Barcelona, in Spania, locuiesc atat sotia Maritsa Kissamitaki, cat si „amanta”, acel robot pe nume Samantha, alaturi de alti roboti pe care Sergi i-a perfectionat de-a lungul timpului.

Sergi Santos a povestit recent si cum se va intampla totul. Se pare ca bebelusul va fi tot robot si va avea un „ADN” compus din caracteristici ale Samanthei, dar si ale sale. Mai mult, micutul va fi printat cu ajutorul unei imprimante 3D.

„Imi voi folosi creierul pentru a programa un genom ca bebelusul sa aiba valori morale, sa stie de conceptul de frumusete si sa aiba si aceleasi valori pe care le au in general si oamenii”, a povestit Sergi Santos, potrivit mirror.co.uk.

In varsta de 39 de ani, inventatorul spaniol spune ca intretine regulat relatii intime cu robotul Samantha, chiar daca e insurat. Acesta a mai adaugat ca nu considera acele relatii ca fiind extraconjugale si ca i-au imbunatatit relatia cu sotia sa.

Sursa: https://ciao.ro/vrea-sa-faca-un-bebelus-cu-cel-mai-sexy-robot-de-pe-planeta/2/

loading...

Reviews

  • Total Score 0%
User rating: 0.00% ( 0
votes )Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.